Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Φλαμπουράρης: «Κυριάκο, γιατί δεν ρωτάς τον Σαμαρά για τον Χαρδούβελη;»

Για «θράσος» του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος «ζητά την αντικατάσταση του Γιάνη Βαρουφάκη» όπως την ζητούν «οι πιο ακραίοι μνημονιακοί κύκλοι της Ευρώπης», κάνει λόγο σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης....
. «Ο κ. Μητσοτάκης δεν ξέρει για τις κινήσεις των λογαριασμών στο εξωτερικό του κ. Γκίκα Χαρδούβελη», τονίζει ο Φλαμπουράρης και προσθέτει «γιατί δεν ρωτάει τον κ. Σαμαρά για να μάθει ο ίδιος και να ενημερώσει και τον ελληνικό λαό που υποφέρει;» Τέλος, ο υπουργός Επικρατείας διερωτάται αν η ΝΔ στηρίζει τη διαπραγμάτευση και επισημαίνει: «Ψηφίζει τα νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση, την πρώτη κατοικία και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές;» Ας απαντήσουν με σαφήνεια, ζητά από τη ΝΔ ο κ. Φλαμπουράρης.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

AddToAny