Δημοσκόπηση Αlco. Μπροστά η Ν.Δ. με 24,8%

7
Συνεχίζονται οι δημοσκοπήσεις με εναλλαγή του πρώτου κόμματος. Η δημοσκόπηση θα δημοσιευτεί αύριο στο Πρώτο Θέμα, και δείχνει μικρή άνοδο Ν.Δ. Σύριζα και στασιμότητα ΠαΣοΚ. Αλλη μια βδομάδα έμεινε για δημοσίευση δημοσκοπήσεων

Διάβασε εδώ προηγούμενες δημοσκοπήσεις της Alco για συγκρίσεις

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
  1. XAXAXAXAXA POY EKANES DHMOSKOPISI STO SOI SOY?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ .

    ΝΔ ΤΟ ΠΟΛΥ 14 %

    ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΟΛΥ 8%

    ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε με τις κατασκευες.και ερχονται και οι εφοριες με τις κατασχεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπομονή δικέ μου μέσα στον Ιούνιο έρχονται τα εκκαθαριστικά της εφορίας και τότε η ΝΔ να δείς πρωτιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί γουστάρω: -αναρχία και ανομία -κατάργηση στράτευσης -Αλβανούς,Σκοπιανούς,Τούρκους -μείωση χωρικών υδάτων σε 1 ν.μ -να σπάνε και να καίνε την Αθήνα -αναρχικούς και τρομοκράτες -υπεράσπιση αναρχικών σε Δικαστήρια -διδασκαλία Τουρκικων -προδότες πάσης φύσεως -να ψηφίζουν οι λαθρο -μεγάλη Αλβανία και Τσαμουριά -αποποινικοποίηση των ναρκωτικών -αναγνώριση τον Σκοπίων ως Μακεδονία -Σκόπια με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη -αυτονόμηση της θρακης -το μισό Αιγαίο κι όλη την Κύπρο Τουρκική..
    ___________________________________________________
    Με τις νέες συμμαχίες με Β.Κορέα, Κούβα, Βενεζουέλα,
    που θα δημιουργήσει η Τσιπρο"κυβέρνηση",
    θα έχουμε τα ΑΝΕΥ εγκεφαλά μας ήσυχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12.58 Τα χάπια σου γρήγορα!! Τι μαλακίες είναι αυτές που τσαμπουνάς ρε φίλε ! Ποιά Κορέα και Κούβα και πράσινα άλογα!
    Ρε φίλε με πορδές δε βάφονται αυγά που λέει και ο λαός μας! Με τέτοια ηλίθια επιχειρήματα και ιστορίες για αγρίους ,το μόνο που καταφέρνεις είναι να ανεβάζεις τα ποσοστά του Σύριζα! Δεν ειναι τοσο αμμόρφωτος ο κόσμος όσο νομίζεις, ούτε καταπίνει αμάσητη την κάθε μαλακία του σερβίρουν κάτι αδαεις και απλοικοί σαν και εσένα!
    Γι αυτό κάνε λίγο στην άκρη και άσε κανα σοβαρό άνθρωπο με επιχειρήματα να κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση στο Σύριζα, ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΒΈΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτη η ALCO δεν ειναι που εδινε πριν τις εκλογες 2,2 στη χρυση αυγη και τελικα πηρε σχεδον 7? Ειναι πραγματι πολυ σοβαρη εταιρια, ο λογος της...σπαθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου