Το άθρο 120 παράγραφος 4 εν πλήρη ισχύ.. Όστις καθ' οιονδήποτε τρόπο αντιστέκεται στην δια της βίας κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών τιμάται αμέσως μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

Γράφει ο  Ευγένιος  Ανδρικόπουλος

 
Δεν πίστευα στα μάτια μου..
Ένας εσμός σαπρόφυτων εκεί στα νότια, στα πεδινά της βουλής, έχοντας θέσει ανάμεσά τους τον μονοκύτταρο πρωθυπουργικό οργανισμό, χειροκροτούσαν έμπλεοι ενθουσιασμού την μεγίστη προδοσία του λαού.

Πλην βεβαίως των πονηρών που από το κάδρο αυτό της απροσμέτρητης ευτυχίας για τον ενταφιασμό τού εχθρού τους λαού απουσίαζαν επιδεικτικά.


Όπως ο υπερφύαλος Τούρκογλου ένας εκ των μακάβριων αρχιτεκτόνων του τάφου για παράδειγμα, που αντιθέτως με τον πολιτικό σκώληκα εν ονόματι Πρωτό-παππα ή παπά σκέτο της κηδείας μας, 


είχε σπεύσει να εξαφανιστεί ειδικώς από την .............βουλή και γενικώς από κάθε δημόσια εμφάνιση.




Τουλάχιστον ως προς αυτό του έκοψε δεδομένου ότι το αντίτιμο που είχε καταβάλλει για την απώλεια της αρχηγίας από εκείνη την φανφαρόνικη εμφάνισή του στο Ζάππειο, ήταν ακριβό. 

Απόμειναν έτσι κάτι πολιτικά υπόλοιπα να χαριεντίζονται πότε μετά του αρχηγού που για λόγους δημοσίων σχέσεων είχε κατέλθει του θρόνου του, και πότε μεταξύ τους. Όπως εκείνη η επίσης αντιστασιακή εκ του βαθέως ΠΑΣΟΚ εν ονόματι Τόνια. 

Καλλιτεχνικά. 
Με την πωλήτρια περσικών χαλιών σε στιγμές πλήρους εκστασιασμού έμοιαζε, 
που επιτέλους βρέθηκε ένας φτωχο-λιγούρης αρσενικός να θυσιαστεί. 
Πιθανόν να εξέλαβε το μεσοπρόθεσμο για συμβόλαιο συνοικεσίου. Δεν ξέρω. 

Εκείνος ωστόσο που υπερέβη κάθε προσδοκία ήταν ο αντιστασιακός Αθανασιάδης. Ναι αυτός που αν δεν εδάρη ανηλεώς αμέσως μετά την ψήφιση της μεσοπρόθεσμης αγχόνης μας, 

ήταν γιατί το πλήθος δεν εγνώριζε πως οι δηλώσεις υπερψήφισής του οφείλονταν στην θεία επιφοίτηση που υπέστη εκ των λιπαρών λόγων ενός λιπώδους ανδρός.


Μπορούν όλοι τους προσωρινά να ευτυχούν και να μας βγάζουν την γλώσσα της Μέρκελ δια στόματος της οποίας υμνήθηκαν καθώς έπρατταν οι Ναζί πρόγονοί της για τους δοσίλογους. 

Μόνο να ενημερώσουν την Μέρκελ ότι η Γερμανία θα τύχει ακριβώς της ίδιας περιποίησης που έτυχαν οι Ναζί πρόγονοί της. 


Όλοι αυτοί οι νεκροθάφτες του λαού μαζί με τις δηλητηριώδεις πολιτικές τους ουρές θα λογοδοτήσουν ενώπιον του φυσικού τους δικαστή. 


Κι αυτός είναι ο Ελληνικός λαός και το εδώλιο η πλατεία Συντάγματος.