«Βόμβα» Στρος-Καν για Ελλάδα: Από το Δεκέμβριο του 2009 ο Παπανδρέου μου ζήτησε να μπουν στο Δ.Ν.Τ.

54
Tης Κατερινας Σωκου

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε ζητήσει την παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009, ούτε δύο μήνες αφότου ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ δημοσίως απέρριπτε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτό αποκαλύπτει ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν σε ντοκιμαντέρ του γαλλικού καναλιού Canal+ που θα μεταδοθεί τον επόμενο μήνα.
Ερωτώμενο από την «Κ», το ΔΝΤ απάντησε ότι δεν σχολιάζει προσωπικές συζητήσεις του επικεφαλής του. Στο πλαίσιο όμως της παραγωγής του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου, το οποίο συνθέτει το προφίλ του Γάλλου πολιτικού ακολουθώντας τον από την κουζίνα του σπιτιού του στην Ουάσιγκτον μέχρι τις επίσημες επισκέψεις του στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Στρος-Καν αναφέρει ο ίδιος την πληροφορία, υπογραμμίζοντας μάλιστα την .......
εμπιστοσύνη που του έδειξε ο κ. Παπανδρέου.
Σύμφωνα με τον κ. Στρος-Καν, όταν ο Ελληνας πρωθυπουργός του έθεσε πριν από 14 μήνες την ιδέα προσφυγής στο ΔΝΤ, εκείνος απάντησε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν θα δεχτούν σε καμία περίπτωση τη μονομερή παρέμβαση του Ταμείου σε μία χώρα της Ευρωζώνης. Η εκτίμηση του Γάλλου πολιτικού επιβεβαιώθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της 11ης Δεκεμβρίου 2009, όταν ο κ. Παπανδρέου έθεσε το θέμα στους ομολόγους του, για να εισπράξει την κατηγορηματική τους άρνηση. Αντ’ αυτού, του ζήτησαν διαβεβαιώσεις ότι η Ελλάδα δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών.
Οι δημόσιες δηλώσεις του κ. Παπανδρέου στο περιθώριο της συνόδου ήταν σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος. Οπως τόνισε στις Βρυξέλλες, δεν ετίθετο ζήτημα προσφυγής στο ΔΝΤ. Μία ημέρα πριν, ο διεθνής οργανισμός επίσης το είχε διαψεύσει. Οπως είχε δηλώσει ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Τζον Λίπσκι, «θα μπορούσαμε να εμπλακούμε μόνο κατόπιν αιτήματος των ευρωπαϊκών αρχών, και εννοείται των ελληνικών αρχών. Εχει συμβεί αυτό; Οχι». Ο κ. Λίπσκι έλεγε την αλήθεια: Δεν υπήρχε ακόμη επίσημο αίτημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν συζητήθηκε η προσφυγή στο ΔΝΤ μεταξύ των δύο ανδρών.
Εξάλλου, όσο οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν αποφάσιζαν να βοηθήσουν την Ελλάδα, ο κ. Παπανδρέου επανήλθε στην ιδέα του ΔΝΤ, αυτή τη φορά υπό τη μορφή απειλής: Πριν από τη Σύνοδο Κορυφής του Μαρτίου, προειδοποίησε δημοσίως τους ηγέτες της Ε. Ε. ότι αν δεν συμφωνήσουν σε ένα πακέτο στήριξης προς τη χώρα, θα καταφύγει στον διεθνή οργανισμό. Είχε προηγηθεί η οδυνηρή εμπειρία του Νταβός, όπου ο κ. Παπανδρέου βρέθηκε αντιμέτωπος με την ανησυχία παραγόντων των αγορών, δεχόμενος καταιγισμό ερωτήσεων για το αν θα κηρύξει στάση πληρωμών και πότε θα ζητήσει διεθνή βοήθεια.
Η πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός εξέταζε την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ από την αρχή, ουσιαστικά, της κυβερνητικής του θητείας, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα. Γιατί δεν αναζήτησε πρώτα μία λύση εντός της Ε. E.; Και αν είχε αντιληφθεί τόσο νωρίς τη δεινή κατάσταση της χώρας, πώς εξηγείται η απροθυμία του να λάβει μέτρα δραστικής περιστολής του δημοσιονομικού ελλείμματος τους μήνες που ακολούθησαν, ώστε να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο; Σε μία περίοδο που η κυβέρνηση, υπό το κράτος της ανησυχίας για το πολιτικό κόστος των ιδιωτικοποιήσεων που συμφώνησε με την τρόικα, επιλέγει να επιτεθεί στο «ύφος» των εκπροσώπων της, η απάντηση φαντάζει εύκολη...
Το ντοκιμαντέρ του Canal+ αναμένεται να ταράξει το πολιτικό σκηνικό και στη Γαλλία, καθώς ο κ. Στρος-Καν προχωρεί σε αποκαλύψεις και για τον πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί. Ενόψει προεδρικών εκλογών, ο Σοσιαλιστής επικεφαλής του ΔΝΤ προβάλλει ως ο ισχυρότερος αντίπαλος του κ. Σαρκοζί. Ο κ. Στρος-Καν φέρεται να σχεδιάζει την επιστροφή στην πολιτική σκηνή της Γαλλίας μέσω… Ελλάδας, δρέποντας τις δάφνες της διάσωσης των αδύναμων χωρών της Ευρωζώνης. Οσο για τον κ. Σαρκοζί, δεν σκοπεύει να αφήσει το μονοπώλιο της διάσωσης του ευρώ στο ΔΝΤ και τον πολιτικό του αντίπαλο. Υπό αυτό το πρίσμα μπορεί να ερμηνευθεί η προσέγγισή του με τη Γερμανίδα καγκελάριο για την προστασία της Ευρωζώνης.

Κατερίνα Σώκου

Δημοσίευση σχολίου

54Σχόλια
  1. xa xa xa xa xa xa

    Ε ρε γλεντια !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τιμόνι της χώρας η γκροτέσκα φιγούρα.
    Πρωθυπουργός τόσο μειωμένων προσόντων και αδικημένης φυσικής σερμαγιάς που στην Ιστορία, το ξέρουμε όλοι, εμφανίζονται οι ανάλογοι μόνο για να συνοδέψουν μια σημαδιακή καταστροφή ή μια ανυπόφορη ατιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα τη Βομβα.
    Ο Σαχινιδης δεν ειχε δηλωσει πως απο τις 9 οκτωβριου ξεραμε πως η μονη επιλογη που ειχαμε ηταν η προσφυγη στο ΔΝΤ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν κατάλαβα για πια βόμβα μιλάτε !
    Δυο μήνες μετά τις εκλογές ;
    ΑΥΤΟ ΕΛΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΣΕ ΤΗ ΣΚΑΤΑ ΕΠΕΣΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eίναι τελικά τόσο επικίνδυνος;

    http://papaioannou.wordpress.com/2011/02/20/e%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%84%cf%8c%cf%83%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%b6%ce%bf%ce%bd-%ce%b8/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα έλεγα ότι είναι το ανάποδο !!
    Φαίνετε ότι παρέλαβαν σχετικά γρήγορα την κυβέρνηση και ο έλεγχος των οικονομικών τελείωσε σχετικά γρήγορα .
    Εξάλλου δυο μήνες είναι αρκετός χρόνος να καταλάβεις το μέγεθος του ελλείμματος ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ SPREADS ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΑ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ , ΠΡΟΒΛΕΨΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπενακη .. Παπουλιας

    http://www.youtube.com/watch?v=pVuKCZSG_SA

    Τοτε καμμια πολιτικη κοτα δεν βγηκε να φωναξει. Αυτα ζουμε τωρα !!

    Σαχινιδης ΔΝΤ
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&pubid=11815009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ...ΑΠΛΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΥΓΕ ΜΟΝΟ ΤΟ...ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!
    ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΚΑΝΕ ΑΜΕΣΑ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    1.ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ(ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΛΗΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ!)
    2.ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΩΝΑΣΗΣ!ΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΒΗΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ.
    3.ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΩΡΑ...ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,ΚΟΣΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ,ΚΛΠ...ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ...
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ...ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!ΝΗΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
    ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το έχει πει ήδη ο Σαχινίδης σε εκπομπή στην ΕΡΤ το Μάιο.

    Επί λέξη:

    "Το ΔΝΤ ήταν επιλογή μας από την πρώτη ημέρα μετά τις εκλογές"

    Ο Στρος Καν απλά επιβεβαιώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ "ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ" ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ
    ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε πούστη///////////// ρε γαμώ το μουνί της σάπιας μάνας σου.

    ρε μπάσταρδο μαλάκα εκ γεννετής
    και μένεις ακόμα ..εδώ.

    ρε γαμημένα σκυλιά του πασοκ
    τολμάτε και υπάρχετε ακόμα...

    γαμώ τα σόγια σας
    ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αντε ρε χαραξτε οικισμους στα δημοσια φιλετα και πουληστε τα οικοπεδα στην ομογενεια να ξεχρεωσουμε αμεσως τα πρωτα 100 δισ,

    αντε ρε που πατε κατα διολου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 600 δις εχουν δικοι σας ρε στις ελβετικες τραπεζες.

    κι εδω προτιματε να καταπαταται η δημοσια γη παρα να γινουν οικισμοι και να μπουν εδω τα 600 δις για να αγορασουν οι καταθετες οικοπεδα...

    τι να σας πω ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ Η ΓΥΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ, ΜΑΘΕ ΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ? ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 20 Φεβρουαρίου 2011 10:07 π.μ.



    Δεν κατάλαβα για πια βόμβα μιλάτε !


    ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΦΟΥ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ "ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ" ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ,(ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ).
    ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ "ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ. ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΟ-ΜΑΡΚΟ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗ ΦΟΒΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. TO MΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 'ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ' ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΓΙΑ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ Η Ε.Ε. ΕΒΑΛΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. (ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ) ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ.

    Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ 'ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ' ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΜΕ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΙ: "ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ G20 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ"

    ΔΗΛΑΔΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 'ΚΑΛΟ' ΤΗΣ 'ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ' ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

    ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ: "ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ G20!".

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Β΄ΠΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΙΡΗ 'ΒΟΜΒΑ' ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΑΧΑΧΑ...... ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΛΙΟ.


    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
    - ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ...
    ΠΟΥ τον ΣΤΡΟΝν ΚΑΝτ΄ κατάχαμα..

    Να πει και να ζητήσει τίιιιιιι ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ 50 - 100 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτα να τα κρατησετε.
    Για οταν γινει η δίκη για
    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΑΛΗΤ του ΠΑΣΟΚ.

    Για δικη να παμε…η καταδικη ποια θαναι ??? Ελπιζω ισοβια

    Δεν ημαστε Τουρκοι χασαπηδες.

    Αλλά..τα τσιγκελια να ετοιμαζονται….!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11:07 ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣ ΤΟΥ V ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΚΑΦΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 11:25 ΝΑ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙ: ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙΣ.

    ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΝΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

    ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΑΜΩΝΕΣ;

    ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 11:28 ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΔΚΡΑΤΑΚΙ.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Μ.... ΤΩΡΑ;

    ΜΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΪ. ΚΑΙ ΤΙ Μ....; ΚΛΑΜΜΕΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΒΕΒΑΙΑ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ
    ΑΛΛΑ..Η υπόθεση έχει τρελό γέλιο.

    Το χαρούμενο παιδί ο ΓΑΠ μιλάει με τους κορυφαίους παράγοντες της διεθνούς πολιτικής σκηνής, νομίζοντας ότι είναι φίλοι του, και τους εκμυστηρεύεται τον πόνο του.

    Στον ένα, τον Γιουνκέρ, λέει πως η Ελλάδα είναι η πιο διεφθαρμένη χώρα.
    Και αυτός τον μαρτυράει λίγο καιρό μετά.

    Στον Στρως-Καν λέει ότι θέλει να μας πάρει το ΔΝΤ υπό την προστασία του μήνες προτού ανακοινωθεί αυτό, και ο πονηρούλης ο Γάλλος τον “δίνει στεγνά” ενάμισυ χρόνο μετά.

    Το ένα σκέλος το γνωρίζουμε:
    Ο ΓΑΠ λόγω βλακείας, ιδεοληψίας και εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων, ήθελε εξ αρχής να μας φτιάξει το κοστούμι του μνημονίου.
    Θυμίζω ότι το μνημόνιο είναι κάπου 1000 σελίδες, άρα χρειάστηκε αρκετό καιρό να συνταχθεί, δεν συντάχθηκε μέσα στον Απρίλη.

    Το δεύτερο σκέλος το αγνοούμε ακόμα: Γιατί ο Στρως-Καν καρφώνει τον ΓΑΠ και του δημιουργεί πρόβλημα;

    Μήπως γιατί πλέον είναι αναλώσιμο το καημένο και αναζητούμε κάτι καλύτερο ;

    Οψώμεθα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 11:31 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ.

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΖΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ..ΛΟΥΓΚΡΑ
    ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
    ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ?

    ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ
    ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΤΟ
    Ή
    ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ...ΤΗΝ ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΚΑΠΟΤΑ.

    Ή ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΚΡΥΦΟΠΑΣΟΚΟΣ
    ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
    ΣΤΟ ΔΟΥΛΑΚΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΚΛΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ !

    ΑΤΥΧΗΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 11:36 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ;

    ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το ΔΝΤ (και κατ’ επέκταση η τρόικα), όπως βλέπουμε, λειτουργεί καθαρά με τους όρους του νταβατζή.

    Παλιότερα, όταν η πόρνη έκανε “νερά” στο νταβατζή της, αυτός έστελνε κάποιον να τη χαρακώσει στο πρόσωπο, προκαλώντας της έτσι μια μόνιμη ουλή που έριχνε το “κασέ” της δια βίου.
    Έτσι και η τρόικα τώρα.
    Όταν οι… παλλακίδες (ΓΙΩΡΑΚΗΔΕΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ-ΝΤΟΡΕΣ ) που προσποιούνται την ελληνική κυβέρνηση πάνε να κουνηθούν λιγάκι, ο νταβατζής στέλνει τα εδώ πρωτοπαλίκαρά του
    (την αλαφουζφυλλάδα εν προκειμένω) να τις ξεφτιλίσουν “αδειάζοντάς” τις μέσα σε μια μόλις εβδομάδα.

    Όμορφος κόσμος, ηθικός, ΔουΝουΤιακά πλασμένος…


    Και μην ξεχνάτε. Ο ίδιος ο Μπάμπης λέει δεξιά κι αριστερά ότι, όταν τα κτήνη της τρόικας έρχονται εδώ για να μας “επιβλέψουν”, εκείνος τα συναντάει και “ανταλλάσσουν απόψεις”.

    (Αλήθεια, δεν ακούνε τίποτα εκείνοι που “πρέπει” να ακούσουν τις ψωροπερήφανες ναρκισσιστικές δηλώσεις του Μπάμπη που ΣΚΑει;)

    Τι έχουμε να μάθουμε...ΧΑΜΟΣ!!

    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΝΑΛΛΩΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ…..
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ....
    Την ζημιά στην Ελλάδα και Ευρώπη την έκανε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ.......«…..θα μεταδοθεί τον επόμενο μήνα...» !!!

    Να συμπληρώσω αν μεταδοθεί.
    Ενας μήνας είναι μεγάλο χρονικό διάστημα και όλα μπορούν να αλλάξουν. Μάρτης γαρ…..
    (λες να έχουμε εκλογές ?).

    Μου φαίνεται σαν διπλό παιχνίδι: από την μια «σε πιέζω με πιέζεις, υποφέρω κι υποφέρεις».
    Γιατί να τον «δώσει» έτσι στεγνά ο Στρος Καν και μάλιστα με διαρροή ? Του στέλνει μήνυμα ?
    Ξεπέρασε τα εσκαμμένα ?
    Αν αυτό συμβαίνει θα το μάθουμε αργότερα !!!

    Από την άλλη είναι μια είδηση
    (αν ευσταθεί) που εύκολα διαψεύδετε/ανασκευάζεται/χρησιμοποιείται αντίστροφα…..
    Φόβου την Πασοκια λογική!!!.

    Μπορεί δηλαδή να γίνει αυτή η είδηση βούτυρο στο ψωμί του
    (σε ενδεχόμενες εκλογές)

    Ποιο ειδικά η Πρωθηπουργαρα μας έψαχνε όλες τις δυνατές λύσεις του προβλήματος και προσπαθούσε να βρει όλες τις πιθανές λύσεις του προβλήματος μέσα στην ΕΕ αλλά και έξω από αυτήν (ΔΝΤ).
    Η ΕΕ είχε όμως τα δικά της συντονιστικά προβλήματα…..και γι αυτό απειλούσε με όπλα και διέφθειρε το όνομα της πατρίδας του στο εξωτερικό με έναν και μοναδικό σκοπό, να αυξήσει την πίεση στην ΕΕ ώστε οι εταίροι μας να αποδεχτούν μια λύση. Την συνέχεια την γνωρίζουμε…..

    Πάντως θέλει προσοχή στην ανάγνωση του γεγονότος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΕΕ..ΚΑΙ !!
    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ...

    ΗΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΞΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΘΑΡΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ..
    ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ.

    ΚΑΙ ΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΣΟΚ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ 1.500 ΕΥΡΩ
    ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ?

    ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΣΙΑ
    ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΤΗΛΕΦΩΝΟ
    ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ Ε Δ Ω.

    ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ
    ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟ 10ΕΥΡΩ..ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΔΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΩ ΣΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ
    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ.

    ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.

    ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ..ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΛΠ.
    ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ..
    ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ.

    ΟΠΟΤΕ ΚΑΡΦΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΜΠΛΟΚ
    ΔΙΑΗΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΚΩΝ ΠΑΣΟΚ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ.

    ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιατί βρέ παιδιά ; Πρώτη φορά ξεμπροστιάζεται ὁ Γιωργάκης ;
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΔΩ
    ΚΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ !
    Τίποτα καινούργιο; :-)

    Τελικά σε αυτή τη χώρα, καθόμαστε και μας γ….ε, και λέμε στην τελική και “ευχαριστώ” !

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ..ΑΝΟΙΧΤΟ !

    Μήπως του χάλασε το προφίλ με την τελευταία κρίση της Τρόικα γιατί έδειξε άλλο πρόσωπο από αυτό που λανσάρει στην Γαλλία ;
    Σε αντίποινα τον κάρφωσε ;

    Φιλικά χτυπήματα πλάτης………..
    Ακόμη μια επιβεβαίωση.
    ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ
    ΣΤΑ ΦΟΡΑ....
    και τα βγάζουν όλα στην φόρα..

    Γιατί χρειάζεται ο Στρος-Καν να μας πει ότι ο ΓΑΠ ” ψαχνόταν ” από το Δεκέμβριο του 2010 για να προσφύγει στο Δ.Ν.Τ ;
    Είναι πασίγνωστες οι δηλώσεις Σαχινίδη, για προαποφασισμένη προσφυγή της χώρας, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν.

    Νομίζω ότι το σχετικό βίντεο έπαιξε και ο Σαμαράς στη ΔΕΘ :http://www.youtube.com/watch?v=MNJ7G4EHmkw&feature=related

    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ.
    ΤΟΝ ΕΞΑΥΛΩΝΟΥΝΕ.
    ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΒΡΟΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ...ΑΛΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 12:35 ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ) Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΕΠΕΝΔΥΤΗ, 'ΑΝΑΠΤΥΞΙΑ'.

    ΑΜ ΔΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτή η ξεκάθαρη δήλωση του Δντη του ΔΝΤ, οφείλει να γίνει η σημαία του Σαμαρά…μέχρι και τις εκλογές.
    Καταδεικνύει ποιά ήταν εξαρχής η μυστική ατζέντα του ΓΑΠ.
    Να υπαγάγει την χώρα,την ευρωζώνη,την Ε.Ε υπό την Αμερικανική εποπτεία.
    Να ξελασπώσει το δολλάριο, λασπώνοντας το ευρώ και την ίδια την Ελλάδα.
    Από πέρσι φωνάζουμε εδώ, ότι είναι μια τυπική περίπτωση σαν του Γεωργιανού Saakashvili.
    Υποτελής και φερέφωνο των banksters και των ξένων κέντρων.
    Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η μόνη χώρα που έχει δικαίωμα βέτο στο ΔΝΤ, είναι η Αμερική.

    Οι Γερμανοί δεν τρελάθηκαν ξαφνικά με την Ελλάδα, ούτε ανακάλυψαν τα όποια δημοσιονομικά προβλήματα της χθες.
    Τα ήξεραν καλύτερα και από εμάς.
    Όταν είδαν ότι ο Jeffrey ήταν αποφασισμένος να θυσιάσει, αφού είχε πριν ξεφτιλίσει διεθνώς, την ίδια του την χώρα…τότε φοβήθηκαν και άρχισαν να κινούνται.
    Φυσικά για το συμφέρον τους πλεον.

    Η είδηση είχε δημοσιευθεί προ μηνών σε άρθρο του έγκριτου Δελαστίκ από τα Επίκαιρα.
    Δεν είδα τότε την αντίδραση που περίμενα.
    Τώρα βέβαια έχουμε ξεκάθαρη καταγεγραμμένη δήλωση του ίδιου του Στος-Καν.
    Ήταν προφανές ότι ο Στρος, ενόψει της καθόδου του στις προεδρικές της Γαλλίας, θα τον έδινε και επίσημα πλέον.

    Επίσης, ο προηγούμενος Υπουργός Παπαθανασίου έχει δώσει στοιχεία, εδώ και καιρό.
    Στοιχεία που δείχνουν το colpo grosso της σκόπιμης αύξησης του ελλείματος ώστε να δικαιολογηθεί η προσφυγή στο ΔΝΤ.
    Έγινε αξιοποίηση τους ;

    Ο ΓΑΠ είχε μια δουλειά να κάνει.
    Τώρα πάει για κάψιμο.
    Το λένε οι λειτουργοί του ‘συστήματος’.
    Το λένε και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.
    Το μόνο που με απασχολεί είναι τα αντίποινα που θα επιβληθούν στη χώρα…λόγω ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οι αποκαλύψεις του Στρως-Καν μαζί με τη δήλωση Σαχινίδη κάνουν πλέον ολοφάνερο ότι πριν ακόμη εκλεγεί το συγκεκριμένο άτομο από την Μινεσότα είχε ήδη αποφασίσει ( Κύριος οίδε μαζί με ποιους) να μας στείλει στον Καιάδα ξεπουλώντας (κυριολεκτικά) την πατρίδα.

    Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο ζήτημα πρέπει να τονιστεί πλέον παντού μπας και ξυπνήσουν οι τελευταίοι κοιμισμένοι ως προς το ποιόν του GAP
    ( το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας δεν στοιχειοθετείται άραγε ; )

    ΤΙ ΑΛΛΟ να ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 2:23 ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗΝ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ.

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 'ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ' ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Άρα λοιπόν, η μόνη σίγουρη λύση είναι η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    Έχουν δίκιο που έχουν αρχίσει όλοι να προσανατολίζονται προς τα εκεί.

    Και εγώ ακόμα ένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 3.59 τι ειναι η Αμεση Δημοκρατια; για εξηγησου μεγαλε-η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 4:13 Κατ’ αρχάς, το υφάκι στο πλάι, αν έχεις αντίρρηση να την πεις ευθαρσώς.

    Όσο για το τι είναι Άμεση Δημοκρατία, αυτό που είδα εγώ είναι ότι είναι Δημοκρατία με Δημοψηφίσματα και χωρίς αντιπροσώπους που το παίζουν δικτάτορες μέχρι τις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ...
    Σύμφωνα με τον κ. Στρος-Καν, όταν ο Ελληνας πρωθυπουργός του έθεσε πριν από 14 μήνες την ιδέα προσφυγής στο ΔΝΤ, εκείνος απάντησε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν θα δεχτούν σε καμία περίπτωση τη μονομερή παρέμβαση του Ταμείου σε μία χώρα της Ευρωζώνης. Η εκτίμηση του Γάλλου πολιτικού επιβεβαιώθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της 11ης Δεκεμβρίου 2009, όταν ο κ. Παπανδρέου έθεσε το θέμα στους ομολόγους του, για να εισπράξει την κατηγορηματική τους άρνηση. Αντ’ αυτού, του ζήτησαν διαβεβαιώσεις ότι η Ελλάδα δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών.

    ..............


    Τά κυβερνητικά παπαγαλάκια όμως (ΜΜΕ,κυβερνητικοί)διαβεβαίωναν επί πολλές ήμέρες,οτι ή εμπλοκή τού ΔΝΤ,στό σχέδιο διάσωσης(!!!!) ήτο ΑΠΑΙΤΗΣΗ τής Μέρκελ.
    Ότι δηλαδή,διά νά ενεργοποιηθή ό Ευρωπαικός μηχανισμός στήριξης ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ εκτός τής Ε.Ε. κι ή συμμετοχή τού Δ.Ν.Τ.
    Είναι σίγουρο,ότι ή διαδρομή από τόν Οκτωβριο τού 2009 έως τόν Μάιο τού 2010,αποκρύπτει δαιδαλώδεις όχετούς,πού έάν κι όταν αποκαλυφθούν,ή ''πολιτική μπόχα'' πού θά αναδυθεί θά είναι χειρότερη κι από αυτήν πού αναδύεται,από τό βιολογικό κέντρο καθαρισμού τής Ψυττάλειας.
    Ίσως κάποτε,ενημερωθούμε,(εάν είμεθα τυχεροί καί ζώντες φυσικά),από τήν.... wikileaks(!!!!) ή όταν οί προδότες τού πασοκ+λαος+ντορα,ομολογήσουν,λίγες μόνον στιγμές πρίν ακουσθή,από τόν αξιωματικό-πολίτη τού εκτελεστικού αποσπάσματος,ή εντολή ΠΥΡ!!!!!!!!!!


    Νά διαμαρτυρηθούμε συνέλληνες στό Σύνταγμα,διατί αδικήθηκε χθές ό......παο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 7:05 ΕΙΣΑΙ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 'ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ' (ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ;)

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ: ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΔΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ 'ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ' ΚΑΙ ΟΙ 'ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ'.

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ G20 ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΤΡΑΠΕΖΕΣ/ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ/'ΑΓΟΡΕΣ')

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ:

    ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ!

    ΠΥΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σήμερα στήν εκπομπή ΣK τού Mega-radikiou,ό Ιγνατιάδης(???) ανέφερε,ότι ήδη τό ΔΝΤ καθώς κι οί Ευρωπαίοι ηγέτες,κυρίως όμως Μέρκελ Σαρκοζί καί Στρός-Κάν,εγκαταλείπουν τήν στήριξη πρός τόν γαπ,διότι ήδη,μή έχοντας καμμία τύχη νά διεκδικήση τήν θέση τού ΓΓ.ΟΗΕ,αφού ό νύν θά ξαναθέση υποψηφιότητα,διά τά επόμενα 4 χρόνια,έχει στρέψει πλέον τά ενδιαφέροντά του,διά νά διατηρήση τήν θέση τού πρωθυπουργού,άν καί πρίν 2 εβδομάδες,τούς διαβεβαίωνε,ότι δεν τόν ενδιαφέρει τό πολιτικό κόστος καί θά εξακολουθήση νά εφαρμόζη τίς μνημονιακές εντολές/οδηγίες!!!!
    Ό χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα καί θεωρώ ότι οί πολιτικές εξελίξεις μετά από τίς 23 Μαρτίου/2011,θά είναι μεγάλες καί ραγδαίες,όπως ""The Big Escape""!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ηταν τοτε που εβαζε το πιστολι πανω στο τραπεζι το λαμογιο

    ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ

    ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ...ΕΣΚΑΣΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. προς καφενοβιο
    φιλε κανε το 1,26 σχολιο αρθρο.
    ειναι οτι πιο κοντα στην πραγματικοτητα εχει γραφει απο εποχης τροικα και θα βοηθησει τους παντες εδω μεσα.
    φιλικα θανασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Είναι πασιφανές ότι η προσφυγή στο ΔΝΤ έγινε για καθαρά πολιτικούς λόγους. Πριν το ξέσπασμα της κρίσης και συνεπώς πρίν την εκλογή του ΓΑΠ η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας ήταν αισθητά καλύτερη από της Ισπανίας και της Πορτογαλίας (από πλευράς ελλείματος και ανεργίας τουλάχιστον). Κατά τη γνώμη μου όπως και κατά τη γνώμη ολλών θα μπορούσαμε να έχουμε αντιμετωπίσει το πρόβλημα του ελλείματος ακολουθώντας άλλους δρόμους όπως η συνεργασία με την Κίνα ή η διεκδίκηση των αποζημειώσεων από τους γερμανούς για τις βιοπαραγίες που διέπραξαν εις βάρος των ελλήνων στη διάρκεια της κατοχής.
    Τίποτα από αυτά δεν έγινε και ο ΓΑΠ προτίμησε την 'εύκολη' λύση της προσφυγής στο ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τοον κουρασμένο από την στιγμή που ανέλαβε Πρωθυπουργός τον πολεμήσανε οι φίλοι μας πέραν του Ατλαντικού μέχρι κεραίας.Δεν τον θέλανε δεν πήγαινε με τα νερά τους. Θέλανε τον ΓΑΠ.Αυτός τους έκανε και τους βόλευε για τα άνομα συμφέροντά τους. Ο κουρασμένος όμως ουδέποτε θα μας έβαζε στο ΔΝΤ.Γνώριζε ότι θα έχανε. Εάν όμως έβγαινε δενν υπήρχε περίπτωση να μας ξεπουλήσει.Κάθε μέρα που περνά το αντιλαμβανόμαστε και τα παιχνίδια που παίχτηκαν σε βάρος του.Η ιστορία θα το κρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ό κουρασμένος γνώριζε τί έκανε όπως γνώριζε και ο θείος του που μας έβαλε στην ΕΟΚ;

    και δεν υπήρχε περίπτωση να μας ξεπουλήσει; και το βατοπέδι τί είναι;και το ασφαλιστικό του 2005 τι είναι; και οι πυρκαγιές που το έπαιξε νέρωνας τί είναι; και το ξεπούλημα των ελληνικών πετρελαίων στον λάτση τί είναι; και η κατάλυση του δημοσίου με τα stage τι είναι; και οι μισθοί των 700 ευρώ τί είναι; και οι λαθρό που μας έπνιξαν τί είναι; και η κάλυψη του σημίτη τί είναι; και το ξεπούλημα που έκανε ο Σουφλιάς τί είναι; και πόσα άλλα.

    μα τί νομίζετε ότι η μνήμη μας δεν κρατάει ούτε καν τα 10 χρόνια που έλεγε ο μητσοτάκης;

    η δεξιά έχει πεθάνει και το πασόκ έχει πεθάνει και οι 300 έχουν πεθάνει.

    για ναμη νομίζετε ότι σας πιστεύουμε δηλαδή. αν και το τί θα λέτε είναι άλλου παππα ευαγγέλιο.
    η απόδειξη ότι δεν σας πιστεύουμε και δεν σας θέλουμε είναι η αποχή του σχεδόν 70% τπυ ελληνικού λαού από τις κάλπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. γειά σου ζωντανέ ΝΕΚΡΕ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 11:14 γεια σου βρυκολακα μητσοτάκη και παρέα σαμαρά και επίδοξου πρόεδρου καραμανλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Βρε ανόητε πασοκομαλάκα,είκοσι χρόνια ΠΑΣΟΚ τελείωσε τι χώρα άκου όμως(Ανδρέας Παπανδρέου παίρνει τα πακέτα της τότε ΕΟΚ και τα μοιράζει δήθεν κονωνική πολιτική για να έχει ψηφοφόρους,τα πακέτα προοριζότανε για ανάπτυξη της Ελλάδας.Κλείνει την Ιζόλα την πίτσος και έλλες επιχειρήσεις.Διορίζει στο δημόσιο όλη τη σάρα και την μάρα και φτιάχνει τις στρατιές του δημοσίου τους τελμπενοχαναδες και ζητοκραυγάζουνε ΠΑΣΟΚ.Ερχεται ο Σημίτης με το χρηματηστήριο τα τα Ολυμπιακά έργα τα υπρπεκοστολογιμένα ,με τον ΓΑΠ υπουργό εξωτερικών να μοιράζει στις ΜΚΟ,αρχίζει και ξεπουλάει κατά 6Ο% τον ΟΤΕ το λέει μετοχοποίηση και έρχονται οι άλλοι και τον αποτελειώνουνε,τρλωνε λεφτά από το κτηματολόγιο, αρχίζουνε με το Βατοπαίδι και το αποτελειώνει ο κουρασμένος και τώρα ο ΓΑΠ υποδουλούνει και αποτελειώνει την Ελλάδα. Και συ ελεεινέ και υπάκουο πρόβατο του ΠΑΣΟκ έρχεσαι και λές μαλακίες. Και λίγα σου είπα για το Κολοκόμμμα σου διότι τουλάχιστον εγώ σκέπτομαι υγειώς.Εσύ είσαι άρρωστος.΄Οσον αφορά το κόλπα σου για την αποχή απο τις εκλογές αυτό είναι προπαγάνδα γιατί ευνοεί πάντα το πρώτο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. παραμιλάς γκεμπελάκι 2:23 και γίνεσαι ρόμπα.

    ποιος τρελός παραδέχεται ότι είναι τρελός; για να το παραδεχθείς και εσύ; και μάλιστα αφού κάνεις και διαγνώσεις θα την έχεις πατήσει και θα νομίζεις ότι είσαι και γιατρός. Μάλλον θα σου έμεινε από τότε που πάτωσες στις πανελλαδικές και αντί γιατρός έγινες φερέφωνο του κάθε νταβατζη που σε χρησιμοποιεί.

    όσο για την 'ερμηνεια' σου των εκλογών εκεί και αποδεικνύεις ότι πασόκκος είσαι εσύ, γιατί αυτά τα έλεγε και ο ΓΑΠ και η κλίκα του.

    και επειδή ο ΓΑΠ σου τελειώνει (τόπε το μεγάλο αφεντικό σου ο στρός καν) σουδειξε τον επόμενο τοπικό νταβατζή σου να τον πάρεις και από αυτόν, τον Σαμαρά.

    το πατροναριστικό ύφος των πάτων είναι όλα τα λεφτά: η σοβαροφάνεια σου συναγωνίζεται αυτή του Πάγκαλου και του Σπηλιωτόπουλου.

    Καλά, ε! την ψώνισες για τα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου