Τελειωμό δεν έχουν τα "περίεργα" στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

48
ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ XYTA ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ


Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με την Κα Μπιρμπίλη, ούτε όρεξη να παριστάνουμε την αντιπολίτευση. Ωστόσο για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, έχουμε απογοητευτεί από την κρυφή πολιτική (ποια πολιτική;) ΥΠΕΚΑ. Η Κα Μπιρμπίλη, που έγινε Υπουργός χάριν προσωπικής απόφασης Πρωθυπουργού, παρουσιάστηκε στην κοινωνία με οικολογικό προσωπείο, αλλά δυστυχώς οι πράξεις της δείχνουν ότι όχι απλώς είναι επιπόλαια με το περιβάλλον, οτι όχι απλώς δεν λυπάται τα χρήματα του Ελληνικού λαού,… αλλά ότι έχει παραδώσει την ηγεσία του Υπουργείου σε μεγαλοεργολάβους και πολυεθνικές, οι οποίοι φυσικά το τελευταίο που σκέφτονται είναι η προστασία του περιβάλλοντος.

Η Κα Μπιρμπίλη, παρέλαβε ένα σχέδιο νόμου από την προηγούμενη Κυβέρνηση, το οποίο χαρακτηρίστηκε σεμνό, ισορροπημένο και κοινά αποδεκτό, και ήταν προϊόν συνεργασίας και μάλιστα φανερής-υπό τον ήλιο- όλων των δημοσίων και ιδιωτικών παραγόντων του κλάδου.


Και ενώ η Κα Μπιρμπίλη το ανάρτησε στο opengov το Νοέμβριο 2009, για ακόμα πιο ανοικτή και φανερή διαβούλευση, έρχεται σήμερα να στείλει στη Βουλή ένα νόμο έκτρωμα, που δεν σέβεται τα χρήματα & τις ανησυχίες του Ελληνικού λαού και στον οποίο προσθέτουν και αφαιρούν παραγράφους στελέχη εταιριών μέσα στο ίδιο το γραφείο της Κας Μπιρμπίλη!

Σας έχουμε αποκαλύψει έγκαιρα (και ποτέ δεν διαψευστήκαμε)

το ρόλο συμβούλων της Κας Μπιρμπίλη, όπως του Κου Βασιλάκου, Κάραλη κλπ και τα συμφέροντα μεγάλων εταιρειών αιολικών πάρκων που υπηρετούν επ’ αμοιβή. Σας έχουμε αποκαλύψει τον απαράδεκτο και πρωτοφανή στην Ε.Ε. «πόλεμο ΑΠΕ» μεταξύ φωτοβολταικών και αιολικών που δημιούργησε η Κα Μπιρμπίλη και η παρέα της, με θύματα τους φωτοβολταικούς επενδυτές. Σας έχουμε αποκαλύψει ποιοι βάζουν «νύχτα» φωτογραφικές ρυθμίσεις σε άσχετες παραγράφους του νομοσχεδίου, με μοναδικό αποτέλεσμα την αύξηση κερδοφορίας πολυεθνικών και μεγαλοεργολάβων αιολικών πάρκων, από αφαίμαξη του εισοδήματος των Ελλήνων που θα πρέπει να τους πληρώνουν για 20χρόνια.

Σήμερα έχουμε μια νέα αποκάλυψη! Διαβάστε παρακάτω και πείτε μας εάν είμαστε υπερβολικοί ή αν η διαφθορά στη χώρα μας αυξάνεται κατακόρυφα όπως αυξάνονται τα σπρεντς!

Παντελώς εκτός δημόσιας διαβούλευσης και χωρίς να έχει ζητηθεί από κανένα φορέα (έχουμε ελέγξει όλο το αρχικό νομοσχέδιο και όλες τις προτάσεις φορέων και πολιτών) η Κυρία Μπιρμπίλη έκανε το εξής:

Α)Παρερμηνεύοντας τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες για τη Βιομάζα… βαφτίζει ΑΠΕ την καύση σκουπιδιών των ΧΥΤΑ (καύση RDF όπως λέγεται διεθνώς) για παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος. (Βλέπε φωτογραφία με τη φωτογραφική ρύθμιση σε άσχετο άρθρο του νομοσχεδίου).

Β) Χαρίζει στους ενδιαφερόμενους (προφανώς κάποιους μεγαλοεργολάβους) υψηλότατη τιμή πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας για 20 χρόνια, που φυσικά θα πληρώνει ο Ελληνικός λαός. (Βλέπε και τιμοκατάλογο δια νόμου-300% πάνω από την χονδρεμπορική τιμή ρεύματος ΔΕΗ συν extra bonus σε άσχετες παραγράφους του νόμου!)

Δεν θα σας κουράσουμε με επιστημονικές αναφορές για τις ......
.διοξίνες και τους ρύπους που παράγει η καύση RDF των ΧΥΤΑ για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Δεν θα σας κουράσουμε με παράθεση δεκάδων παραδειγμάτων πολιτισμένων χωρών που εγκαταλείπουν την καύση σκουπιδιών ως βλαβερή για τη δημόσια υγεία και επικεντρώνονται στην ανακύκλωση. Θα σας παραθέσουμε όμως τις κάθετες απόψεις της
Greenpeace εναντίον της καύσης σκουπιδιών το 2005!!! Άλλαξε κάτι και η Greenpeace σιωπά τώρα; http://www.greenpeace.org/raw/content/greece/press/118523/264982.pdf

Θα σας παραθέσουμε επίσης τις απόψεις του ίδιου του ΠΑΣΟΚ εναντίον της καύσης σκουπιδιών μόλις το 2007, όταν ως αντιπολίτευση, ξεσήκωνε τοπικές κοινωνίες και έκανε ερωτήσεις για αυτό το θέμα στη Βουλή!!!

http://vo.pasok.gr/pipergias/?p=264

Και πάνω που αναρωτιόμασταν, ποιος διάβολος έβαλε κρυφά ρυθμίσεις για καύση σκουπιδιών μέσα στο νομοσχέδιο ΑΠΕ, μας ήρθε ένα χθεσινό άρθρο χρηματιστηριακού χαρακτήρα, που δεν μπορεί να είναι σύμπτωση!!!

Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αναζητά ξένο στρατηγικό συνεργάτη με know-how για να εισέλθει στην «εκκολαπτόμενη» αγορά των πολλών δις ευρώ των σκουπιδιών ΧΥΤΑ. (Αυτά τα πολλά δις θα τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός στους λογαριασμούς ρεύματος, για όποιον δεν το έχει καταλάβει ακόμα).

http://www.capital.gr/News.asp?id=944477

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

…ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ:

1. Πως είναι δυνατόν να είναι η Κα Μπιρμπίλη τόσο αποκομμένη από τα υπηρεσιακά στελέχη των Οδών Μεσογείων & Αμαλιάδος του Υπουργείου της και να μας λένε τόσοι άνθρωποι πως «οι εταιρείες κάνουν κουμάντο στο νομοσχέδιο»;

2. Πως είναι δυνατόν να είναι η Κα Μπιρμπίλη τόσο πολύ αποκομμένη από την κοινωνία, ώστε εν μέσω οικονομικής διάλυσης της χώρας να προσφέρει δις από τις τσέπες των Ελλήνων σε πολυεθνικές και μεγαλοεργολάβους, για μια περίεργη πράσινη ανάπτυξη που δεν δημιουργεί θέσεις εργασίας στην Ελληνική Βιομηχανία;

3. Πως είναι δυνατόν για ένα τόσο σοβαρό θέμα , όπως η καύση σκουπιδιών XYTA για παραγωγή ηλεκτρισμού - που έχει ήδη προκαλέσει τοπικές αντιδράσεις-…να μην γίνεται έρευνα, ενημέρωση και διαβούλευση, αλλά να μπαίνουν «εν κρυπτώ» οι σχετικές ευνοϊκές ρυθμίσεις στο νομοσχέδιο της Κας Μπιρμπίλη;

4. Πως είναι δυνατόν οι υπόλοιποι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ- πολιτικοί με ιστορία στο δημόσιο βίο- να μην έχουν στοιχειώδη αξιοπρέπεια να διαμαρτυρηθούν και να ανέχονται ένα νομοσχέδιο έκτρωμα, από μια τυχάρπαστη Τίνα που βρέθηκε Υπουργός λόγω προσωπικής σχέσης με τον Γιώργο;

5. Ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες;


"Υ.Γ.: Τα δις ευρώ ο Ελληνικός λαός δεν θα τα πληρώνει μονάχα για το ρεύμα που θα παράγεται από την καύση σκουπιδιών ΧΥΤΑ- RDF. Θα τα πληρώνει και για την αποκομιδή των σκουπιδιών, ώστε να μεταφέρονται πρακτικά ως δωρεάν πρώτη ύλη-καυσιμο στους ΧΥΤΑ που θα παραχωρηθούν στους μεγαλοεργολάβους. Τα τέλη αποκομιδής σκουπιδιών θα εκτοξευτούν στα ύψη, όπως έγινε κάποτε και στην κεντρική Ευρώπη, μέχρι που ξεσηκώθηκε ο κόσμος! Μήπως σας θυμίζει λίγο τις παραχωρήσεις αυτοκινητοδρόμων και τα νέα αυξημένα διόδια;"

Δημοσίευση σχολίου

48Σχόλια
  1. ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩΠΑΡΕΑΣ. ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα με την Μπιρμπίλη είναι ότι της πήραν πλυντήριο. Να επιστρέψει στην σκάφη (αφού την βάψει πρασινη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρόβλημα είναι ότι είναι τρισμέγιστο λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τη δυνατότητα να διατηρήσουν για τα επόμενα 40 χρόνια δηλούμενους χώρους με αυθαίρετες υπερβάσεις δόμησης και αλλαγές χρήσης, μετά από πληρωμή του σχετικού προστίμου διατήρησης και πράσινης χρήσης, δίνει στους πολίτες - χωρίς να νομιμοποιείται το "παράνομο κτίσμα" - το νομοσχέδιο για την ταυτότητα κτηρίων σε αυθαίρετες υπερβάσεις δόμησης και τα προγράμματα μητροπολιτικών αναπλάσεων, τα βασικά σημεία του οποίου παρουσίασε σήμερα η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τ. Μπιρμπίλη.
    Το ειδικό πρόστιμο κυμαίνεται εντός ψαλίδας 5% με 13,5% για τα ακίνητα εντός σχεδίου και εντός ψαλίδας 6% με 15% για τα εκτός σχεδίου, ανάλογα με τα τετραγωνικά αυθαιρεσίας, υπολογίζεται στη βάση της τιμής ζώνης της περιοχής, διευκρίνισε η υπουργός. Στην περίπτωση μη δήλωσης, το πρόστιμο ανέρχεται στο 30% επί της αντικειμενικής αξίας. Η κ. Μπιρμπίλη πρόσθεσε, επίσης, ότι δεν θα υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση για όσους έχουν ενταχθεί στην προηγούμενη ρύθμιση, ενώ άφησε "ανοιχτό" το θέμα της επιστροφής χρημάτων στην περίπτωση που το ποσό που καταβλήθηκε υπερβαίνει αυτό που προβλέπει η νέα ρύθμιση.
    Στόχος του σχεδίου νόμου είναι "η προώθηση άλλου τύπου ανάπτυξης της χώρας και η επίλυση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος" υπογράμμισε η κ. Μπιρμπίλη, τονίζοντας ότι "για λόγους αρχής δεν νομιμοποιούμε την αυθαιρεσία". Από την πλευρά του, ο υφυπουργός ΠΕΚΑ κ. Θάνος Μωραΐτης χαρακτήρισε το σχέδιο νόμου "πράσινη και έντιμη λύση σε ένα πρόβλημα που δεν είναι μόνο κοινωνικό" και επεσήμανε ότι "είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους που επιχειρείται μια τέτοια λύση".
    "Με αυτό το σχέδιο νόμου δίνεται η δυνατότητα στου πολίτες να δηλώσουν οικειοθελώς τυχόν αυθαιρεσίες", είπε η υπουργός ΠΕΚΑ, προσθέτοντας ότι η καταβολή του προστίμου μπορεί να γίνει εφάπαξ με έκπτωση 10% ή εντός 16 μηνών σε έξι ισόποσες δόσεις.

    ΤΙΝΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ...
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΗΞΗΣ...
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ...

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ...ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ...

    ΣΟΥ ΘΥΜΊΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Η/Υ.
    ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΗΞΗ.

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ - ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ - ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΟΙΧΑ.

    ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ ΒΡΙΖΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ.

    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν χτίζαμε στα καμμένα δεν θα είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα θα είχαμε και τον περιφερειακό μπροστά μας (πως αττική οδός λέγεται τώρα;;)
    επειδή όμως κάναμε το υπόγειο του σπιτιού μας δωμάτιο παρανομήσαμε και πρέπει να πληρώσουμε χμμμμμ γύρω στα 2.500 ευρώ ας πούμε για αλλαγή χρήσης. Λες και το υπόγειο έπαψε να είναι υπόγειο και έγινε μεζονέττα. Αν δεν ξέρετε τι είναι μεζονέτα σας λέω ότι είναι αυτό το οίκημα που αγοράζουν οι υπάλληλοι της πολεοδομίας προκειμένου να μην σε γράψουν που έχεις υπόγειο.
    Στη ελλάδα επικρατεί το μοναδικό εθιμικό δίκαιο να σε τιμωρούν αν δεν έχεις λεφτά. Εαν δουλεύεις σε τιμωρούν να πληρώνεται με το αστρονομικό ποσό των 700 ευρώ και αν επιζήσεις από αυτό τότε έρχεται η δεύτερη τιμωρία να δουλεύεις μέχρι να πεθάνεις. Αν και μετά απο αυτό επιζήσεις τότε θα λάβεις το έπαθλο που είναι η βασική σύνταξη των 490 ευρώ προστιθέμενη σε αυτή η τελευταία 100ετία, διαιρούμενη με το 70 % της σύνταξης που θα λάμβανες αν δεν ήσουν μαλάκας να δουλέψεις, αφαιρουμένου του νόμιμου φόρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ 15 Απριλίου 2010 12:57 μ.μ.
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΑΛΛΛΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ Η΄ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η΄ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_1962.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΙΟΣΚΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λεβεντες μου εσεις που ολα τα ξερετε!!!
    το οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω τωρα και ...με κανο ..ομως δεν το ξερατε!!!! οσο περνα ο καιρος θα βλεπετε ναμαθαινετε!!!! βριζετε γιατι εχετε τα δικια σας ολοι οι αυθαιρετοι ΕΝΤΜΟΙ!!! ολοι οι βολεμενοι ΚΑΛΟΙ ολοι οι φοροφυγαδες πατριωτες!!!!!! υπομονη τα εκατο χρονια ειναι δυσκολα μετα θα ερθει παλι ο Καραμανλακος σας!!!!! να κανει τις βατοπεδινες μεσιτιες του!!!!! αντε βριστε μη σκασετε απ το κακο σας αναμενουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεγαλο κολπο
    Θα παραχωρησει τους ΧΥΤΑ στους μεγαλοεργολαβους για αρπαχτη.
    Ειχε γραψει και το press-gr κάτι αντιστοιχο για το Μπομπολα που του παραχωρουν ΧΥΤΑ στη βορειο Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    1]1 εκατ. υπογραφές για αγωγές στους υπουργούς που φέσωσαν την Ελλάδα
    http://www.facebook.com/group.php?gid=303985613705
    2] STOP ΣΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΕΡΤ http://www.facebook.com/group.php?gid=39131226299

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό που "πιάσατε" εσείς είναι αυτό που δεν "έπιασε" η Οικολογικη Κίνηση Βέροιας

    http://press-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_7940.html

    Συγχαρητηρια για την αποκαλυπτική σας ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1.32 είναι απίστευτο Σκάνδαλο

    Μυστικο σχέδιο παραχωρησης ΧΥΤΑ σε Μπομπολα, Τερνα για να καινε σκουπιδια σαν ΑΠΕ και να εισπραττουν αμυθητα ποσα!!!!!!!

    Η Μπιρμπιλη οφειλει να παραιτηθει αμεσως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΑΝ ΑΠΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΑΘΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΥΠΕΚΑ "ΥΤΕΡΝΑ"

    Η ΝΔ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ Μ... ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O επικεφαλής της JP Morgan Chase, κυνηγήθηκε από εξαγριωμένο όχλο

    Ο επικεφαλής του τομέα στεγαστικών δανείων και υποθηκών της JP Morgan, David Lowman τη πάτησε άσχημα. Στη διάρκεια χθεσινής εκδήλωσης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ευχαρίστως θα δεχόταν να συναντηθεί» με ιδιοκτήτες κατοικιών που ανησυχούν για τυχόν κατάσχεση του σπιτιού τους. «Θέλω να έρθουν να με βρουν…» δήλωσε. Δεν είχε ιδέα όμως, πως θα τον κυνηγούσαν κυριολεκτικά οι εν λόγω ιδιοκτήτες. Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, αμέσως μετά τη πρόσκληση του μεγαλοστελέχους, τουλάχιστον 50 άτομα που βρίσκονταν μεταξύ του κοινού τον πλησίασαν απειλητικά παρουσιάζοντας ένα 6σέλιδο έγγραφο ντοκουμέντο που αποδείκνυε την υπαναχώρηση της τράπεζας του στο να προσφέρει βοήθεια σε ιδιοκτήτες που δεν τα βγάζουν πέρα.

    Σύμφωνα με τον ακτιβιστή που οργάνωσε την εκδήλωση, ο Lowman αρνήθηκε να συζητήσει και εξαφανίστηκε πάραυτα. «Έφυγε τρέχοντας σαν σκυλί με την ουρά στα σκέλια….» είπε ο Bruce Marks, επικεφαλής της οργάνωσης NACA, που έχει σκοπό τη παροχή βοήθειας σε ιδιοκτήτες κατοικιών που αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο τραπεζικής κατάσχεσης. «Φοβήθηκε πολύ και φάνηκε πως δεν ήθελε να μιλήσει με τους ιδιοκτήτες…» είπε.

    ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
    Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ.
    ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ

    ΦΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΑ ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εξαιρετικο άρθρο, που δεν αφήνει περιθωρια για λάσπες και προβοκατσιες και κουμπώνει τέλεια με το δημοσιευμα του καπιταλ για τα σχεδια Περιστερη.
    Η Μπιρμπιλη οφειλει εξηγησεις, αν μη τι άλλο γιατί δεν τα έθεσε στη δημοσια διαβουλευση. Και τελος παντων τι πρασινη αναπτυξη είναι αυτή που πρέπει να την πληρωνουμε εμεις σαν μαλ..ες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΙΝ ΕΛΕΓΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.
    ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
    Κι ενώ ο Γιωργάκης σπρώχνει την Ελλάδα όλο και πιο μέσα στην αγκαλιά του ΔΝΤ, έρχονται και τα μαντάτα από την πραγματική οικονομία να βάλουν ταφόπλακα στα όνειρα της χώρας για ανάκαμψη.
    Οι εφορίες δεν πάνε καθόλου καλά, οι στόχοι για έσοδα έχουν εκτροχιαστεί, το εμπόριο βουλιάζει, η οικοδομή καταρρέει, ο δανεισμός υποχωρεί, μικρομεσαίοι και μισθωτοί ασφυκτιούν μεταξύ περικοπών και φόρων.
    Όσο για την ανεργία, τα γραφεία του ΟΑΕΔ είναι σαν το μοναστηράκι και νέες δουλειές μηδέν.
    Πότε επιτέλους θα δούμε άσπρη μέρα ρε παλιάνθρωπε;
    Όλο δικαιολογίες είσαι. Σε ψηφίσαμε για να φέρεις λύσεις, όχι για να μας βάλεις ακόμη πιό μέσα στα σκατά.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;
    ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ, ΑΛΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα spread στα σύννεφα

    Τα spread έβγαλαν φτερά και πάνε στα σύννεφα, τα έσοδα δεν είναι τα αναμενόμενα και όπως φαίνεται μας πήρε και μας σήκωσε.

    Τι μας έλεγες ρε Παπακωνσταντίνου για έσοδα και πρόγραμμα σταθερότητας, μεγάλο...
    το δούλεμα μεγάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διαβάστε το link

    http://www.isthmos.gr/article.php?news_id=14583

    Το φωτοβολταικό της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη το σαμποταρει ο πρωην Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ. Και θελουν να κανουν ΧΥΤΑ εκει που θα εκμεταλλευεται η παρεούλα της Τινας


    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι προβληματισμοι
    απο ποιους?????Ελληνες που πεταν τους γονεις τους στα γηροκομεια! κανουν παιδια για να τα μεγαλωσουν η γιαγια η αλλοδαπη
    τρωνε εξω,...γιατι δεν προλαβαινουν...
    πανε εκκλησια και οδηγουν βλαστημωντας!
    δεν υπηρετουν γιατι κοβετε η πορεια τους...
    δενδουλεψαν οικοδομη λαντζα ..μονο ολοι αφεντικα η επιχειρηματιες
    διαβαζουν αθλητικαη για τη τζουλια
    σεβασμος τι ειναι???
    καλημερα ευχαριστω συγνωμη τι ειναι????
    βγαζουν τεσσερα χαλανε επτα
    καθεδυο μηνες ρουχα η παπουτσια εστω κξαιμμε λκαρτα....
    δεν γινεστε παραγωγικοι υφαινετε??? να κανετε ως κι εξαγωγη χαλιων κεντηματων...οχι απο Περσια....
    τιποτα
    ακομαεξω απ την αυλη σας τα ξεροχορτα δεν βγαζετε....τεμπελια ζαμαν φου
    λοιπον????τι θελετε??
    σπαει το αποστημα της κατρακυλας τουμυαλου μηπως ξυπνησουμε
    γκρεμιστε τα σπιτιαστα βουνα {Διονυσο. Κοκκιναρα, Εκαλη, Ερυθραια Ανω Γλυφαδα....}
    τι φωναζετε..αρρωστειες αφου δεν εχουμεφυση????οι θαλασσες?? κλειστες απ τους μαγκες....
    καιρος η να χαθουν ολα και ναφτιαχτουν η νασβησουν εμεις αποφασιζουμε οχι φταιει παντα ..αλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ 2.23 παρε παραδειγμα τις ΑΠΕ.
    Κανείς πουστης πολιτικός δεν νοιαζεται να προωθησει τεχνογνωσια στην κολοχώρα , εργοστασια και θεσεις εργασίας. Ερχονται γερμανοισπανοι, στηνουν τα κερατά τους και τα κονομανε με τσαμπα άδειες.

    Αντι να γραφεις τον πονο σου στα μπλογκς, να σκεφτεσαι οταν ψηφιζεις, ποιον ψηφιζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τι διαμαρτυρεσαι για το opengov ρε καφετζη.
    Αφου ειναι απατεωνες οι πασοκοι. Σήμερα θα τους μάθουμε;

    http://taxalia.blogspot.com/2010/04/h-opengov.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 15 Απριλίου 2010 2:27 μ.μ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @2.33
    Αν δεν θέλουμε μικρά κομματα, να μην ψηφισουμε κανεναν ρε φιλε. Να ριξουμε ΑΚΥΡΟ όλοι.
    Με το να φανατιζομαστε το τελευταιο εξαμηνο και να ψηφιζουμε σαν τα προβατα την Εκαλη και την Κηφισιά είμαστε άξιοι της μοιρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑΥΤΟ Ο ΓΑΠ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΓΑΠ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΝΔ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΚΟΛΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΗΤΑΝΕ.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΩΣΤΟΣ Ο 2.46
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
    ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΤΡΟΚΤΙΚΟΥ.
    ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ

    ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ

    http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_3544.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 2:43 μ.μ.
    ΣΥΝΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ Σ' ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΦΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΑΠ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΚΟΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φιλε 3.00 συμφωνω και πρεπει να γινει σιωπηλή επανάσταση εναντίον του πολιτικο-επιχειρηματικού συστηματος της ΛΗΣΤΕΙΑΣ των χρηματων μας.
    ΑΚΥΡΟ όλοι στις εκλογές.
    Τα blogs μπορούν να βοηθήσουν, αν συμφωνησουν μεταξύ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΥΖΑΚΙ. ΣΤΟ ΚΑΥΛΙ ΣΑΣ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μεγαλη καριολα η ψευτοπεριβαντολογα η Μπιρμπιλη.
    Μας γαμησε με τα τελη κυκλοφορίας για να κανει δωρα στους μεγαλοεργολάβους να καινε σκουπιδια!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η ξεβράκωτη η Μπιρμπίλη που σήμερα όλοι βρίζετε, θα φυγει με μερικά εκατομυριάκια στην τσέπη και δεν θα την θυμάστε σε λίγα χρόνια, όπως δεν θυμαστε τόσους και τόσους υπουργους που περασαν.
    Και θα ξεχασετε και τα τελη κυκλοφορίας και τους εργολαβους νταβατζηδες της και όλα.
    Εσείς που μια ζωή τους ψηφιζετε, μια ζωή θα κάνετε το σκατο παξιμάδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φίλε 15 Απριλίου 2010 3:05 μ.μ. γράφω τώρα πιο ευνάγνωστα, με μικρά.
    Για να καταλάβει ο κόσμος το μέγεθος της απάτης και ότι μας κυβερνάει κάθε φορά, μια πλασματική πλειοψηφία καταχωρώ μερικά νούμερα από τις τελευταίες εκλογές.
    Εγγεγραμμένοι 9.933.385
    Ψηφίσαντες 7.044.479
    Αποχή 29,08% !
    Αν στην αποχή προσθέσουμε 2,64% που είναι το άθροισμα των ακύρων-λευκών ξεπερνάμε το 31,5% !
    Επί των εγκύρων ψηφοδελτίων έλαβαν
    ΠΑΣΟΚ 43,92%
    ΝΔ 33,48%
    Αλλά επι του συνόλου του εκλογικού σώματος, η πραγματική δηλ. δύναμη των κομμάτων, είναι
    ΠΑΣΟΚ 30,32%
    ΝΔ 23%
    Και κάποια από τα μικρότερα, θα ήταν στα όρια να εκλεγούν στη βουλή.
    Η αποχή δηλαδή με τα άκυρα και τα λευκά αν καταμετρώνταν θα ήταν ΠΡΩΤΟ κόμμα και θα ήταν αδύνατος ο σχηματισμός κυβερνήσεως.
    Και για όποιον δεν κατάλαβε, η κυβέρνηση, έχει την εκφρασμένη αποδοχή λιγότερου του 1/3 των Ελλήνων. Κάτι αντίστοιχο συνέβαινε φυσικά και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Κι όμως με θράσος παίζουν με τις τύχες μας, επαιρόμενοι διά των παπαγάλων τους, ότι αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία του λαού!
    Μήπως θα έπρεπε να βρεθεί τρόπος ώστε να εκφράζεται κοινοβουλευτικά η απέχθεια των εκλογέων προς το πολιτικό καταστημένο, ώστε να τους χαλάσει μια και καλή η μανέστρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αισχος
    Απαισια Κυβερνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όταν ο κ. Παπανδρέου έλεγε «λεφτά υπάρχουν», ήξερε τι έλεγε;

    α) Αν ήξερε και λεφτά υπήρχαν, τότε η ανεπάρκειά του είναι πρωτοφανής γιατί μέσα σε έξη μήνες διέλυσε τη χώρα!

    β) Αν ήξερε ότι λεφτά δεν υπήρχαν και έλεγε ότι υπάρχουν, τότε είναι ένας αδίστακτος δημαγωγός, ο οποίος υπέκλεψε την ψήφο του ελληνικού λαού και δεν νομιμοποιείται να κυβερνά διότι σφετερίστηκε την εξουσία.

    γ) Αν νόμιζε ότι λεφτά υπήρχαν, και κανένας δεν βρέθηκε να του πει ότι δεν υπήρχαν, τότε η αφέλεια του είναι απίστευτη και το επιτελείο του για τα πανηγύρια.

    δ) Αν ούτε νόμιζε, ούτε ήξερε, ούτε ενδιαφέρθηκε να μάθει, τι λεφτά υπήρχαν, τότε είναι εξαιρετικά επιπόλαιος και είναι επικίνδυνο να κρατάει στα χέρια του τις τύχες της πατρίδας μας .

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μήπως ο Ελληνικός Λαός την αποφράδα εκείνη ημέρα της 7-10-2009 έκανε την πιο σπουδαία και κρίσιμη ΛΑΘΟΣ επιλογή από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους ;

    Ένας γιωργάκης που δυστυχώς έμεινε γιωργάκης “ποδοπατώντας” τα όνειρα που οι αφελής συμπατριώτες μας πίστεψαν και ως γνήσιο αμερικανάκι τα έκανε……..

    Δεν μπορούμε να πούμε πια πως “η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει”, γιατί από τα χέρια και την ανικανότητα του ξενόφερτου και αμερικανοτραφή κ. Πρωθυπουργού μας καταλάβαμε τι εστί Σοσιαλισμός του ΔΝΤ, και φιλολαικές πολιτικές της μείωσης των μισθών. (Που ο ίδιος τα αποκύρρησε μετα βδελιγμίας προεκλογικά).

    Ζήτω ο Μαυρογιαλούρος του 1950.
    2010!!!!!!!!!!!!!!

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ- ΔΝΤ.
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΑΛΗΤ ΠΑΣΟΚ.
    που θα μας γυρίσει πάλι στο 1950.
    __________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το ΔΝΤ έρχεται να μας ξεσκίσει! Πλήρης αποτυχία της Κυβέρνησης ΓΑΠ. Και εσεις νομίζεται οτι θα γινει πρασινη αναπτυξη
    Με τι λεφτααααααααααα ρεεεεεεε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τόσα χιλιόμετρα για να στρέψουν τελικά το πιστόλι πάνω μας
    !
    !
    !
    Και να που απ’ ότι φαίνεται, ήρθε η ώρα!

    Ύστερα από έξι μήνες αμέτρητων χιλιομέτρων του πρωθυπουργού, πιστόλια πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά απ’ το τραπέζι και ο άμοιρος ελληνικός λαός αμήχανος στην αρχή, φοβισμένος αργότερα και τρομοκρατημένος στο τέλος να βλέπει την κάνη να στρέφεται πάνω του!

    Αφού προσπάθησαν να μας πείσουν ότι εμείς, οι πολίτες, φταίμε για την κρίση, γιατί είμαστε ανήθικοι, φοροφυγάδες, τεμπέληδες, λαμόγια του συστήματος, αφού μας έδειξαν με το δάχτυλο στοχοποιώντας μας για τις χίλιες αμαρτίες του υπερχρεωμένου κράτους τους, μας διέσυραν στα κανάλια της αμαρτωλής ενημέρωσης, μας έκοψαν μισθούς, επιδόματα, τώρα θα μας σύρουν και στο δρόμο του Δ.Ν.Τ.!

    Kαι πολύ φοβάμαι πως αν δεν υπήρχαν τα blogs, ακόμη και αυτή την ύστατη στιγμή δε θα ξέραμε τίποτε!

    Ένα βήμα πιο κοντά, λοιπόν, απ’ ότι φαίνεται, στην ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης!

    Αναρωτιέμαι πόσα βήματα θα είναι πίσω για τη ζωή μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ?
    ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ

    ΞΥΠΝΑ ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΓΑΝΩΝΕΤΑΙ.

    Δύο ραντεβού με τον Μπόμπολα έκανε η Μπιρμπίλη!

    Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ

    Δύο ραντεβού έκανε η υπουργός περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπόμπολα.
    Γιατί κάνατε το ραντεβουδάκι; Μήπως είχε σχέση με την καύση των σκουπιδιών;
    Νωρίτερα τον επιχειρηματία είχε...
    δει και ο Χάρης Παμπούκης
    Ο ΓΝΩΣΤΟΣ OFF SHORE $$$$$$
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Είναι που η κυβέρνηση δεν θα έτρεχε πίσω από επιχειρηματίες και εφοπλιστές.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 2:22

    ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΤΑΒΑΝΤΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΦΑΤΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μπιρμπιλη κανετη δουλεια σου κι ασε τους ηλιθιους να ..νοσταλγουν τη Πετραλια που πηγαινε για....παπουτσιαμε λιμουζινες!!! ουαου.....εχουμε καικανω ...παμε βολτα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εσύ ρε τελίτσα 15 Απριλίου 2010 11:52 μ.μ. ή παλαβός είσαι, ή παντελώς μαλάκας, ή μαζόχα και τη βρίσκεις, ή μας κάνεις πλάκα. Μες την τρελλή χαρά. Μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τον αναίσθητο, που καιγότανε στην κόλαση και φώναζε να κλείσουν την πόρτα γιατί κάνει ρεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Είτε είναι εισπράκτορας του Παπανδρεου στις μίζες (όπως ο Αντρεας είχε τη Μιμή), είτε UFO και την κάνουν ότι θέλουν τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σας Παρακαλω, οποιος εχει ευχαριστηση ας ριξει μια ματια με την εγκατασταση πανω απο 100 (ΕΚΑΤΟ!!!!) Ανεμογεννητριων στην κορυφογραμμη του ορους Αδερες στην ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, απεναντι απο τον Πορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αφορά την ανταλλαγή των πληροφοριών με εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου