Σοκ στις ΕΔ στην Αγγλία – Μετανάστες μπήκαν σε στρατιωτική βάση

| Kafeneio™ |
Ένα απίστευτο περιστατικό με «δράστες» δύο παράνομους μετανάστες, συνέβη στην Αγγλία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, δύο άνθρωποι προσπάθησαν να περάσουν την Μάγχη και να εισέλθουν στην Αγγλία από την Γαλλία. Πήραν ένα τεράστιο ρίσκο για τη ζωή τους, καθώς αποφάσισαν να κρυφτούν στο κάτω μέρος ενός λεωφορείο των Ένοπλων Δυνάμεων, που πήγαινε στην βάση του στην Οξφόρδη!

Οι δύο μετανάστες, καταγόμενοι από την Βόρεια Αφρική, κατάφεραν να αντέξουν για 100 χιλιόμετρα περίπου, όπου κρατήθηκαν από το κάτω μέρος του λεωφορείο και μόλις πάρκαρε αυτό, προσπάθησαν να διαφύγουν!

Οι μετανάστες κρύφτηκαν σε αποθηκευτικό χώρο
Οι στρατιώτες που βρίσκονταν στην βάση, έμειναν άναυδοι μόλις τους είδαν. Οι δύο άνδρες ήθελαν να ταξιδέψουν για το Πόρτσμουθ και όπως τους είπαν, διάλεξαν τυχαία το συγκεκριμένο όχημα, καθώς δεν γνώριζαν ότι ήταν στρατιωτικό.

Αφού πάρκαρε το λεωφορείο, χώθηκαν σε αποθηκευτικό χώρο του και προσπάθησαν να βγουν προς τα έξω, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Όμως έκαναν αρκετό θόρυβο και τους πήραν χαμπάρι…

«Ακούστηκαν κάποιοι περίεργοι θόρυβοι στο πίσω μέρος του λεωφορείου. Είδαμε τους δύο παράνομους μετανάστες να προσπαθούν να σκαρφαλώσουν και να φύγουν. Αρχίσαμε να ψάχνουμε το όχημα και τελικά τους βρήκαμε. Δεν πιστεύαμε ότι κατάφεραν να κρατηθούν κάτω από το λεωφορείο για τόσο πολύ. Ήταν εξουθενωμένοι και τους δώσαμε λίγο νερό», είπε εκπρόσωπος από την στρατιωτική βάση.