Απίθανο: Γιατί τα έσπασαν Βαρέλα και ΠΑΟΚ - Απαίτηση-ΣΟΚ - Τρελάθηκε ο Ιβάν, φέρνει στόπερ-βόμβα!

| Kafeneio™ |
0
Φερνάντο Βαρέλα – ΠΑΟΚ: Σε νωρίτερο, σημερινό μας ρεπορτάζ λέγαμε πως ανά πάσα ώρα και στιγμή πλέον θα έπρεπε  να περιμένουμε εξελίξεις για το θέμα της ανανέωσης του Φερνάντο Βαρέλα. Τελικά, ο Αφρικανός στόπερ αποδείχτηκε πιο «επαγγελματίας» απ’ ό,τι περίμεναν στον ΠΑΟΚ.

Ούτε τον μάνατζερ του, τελικά, άφησε εκτός δουλειάς (κάτι που ήταν βασικό θέμα συζήτησης για τους...
ανθρώπους του Δικεφάλου), ούτε και ο ίδιος πείστηκε από την βελτίωση των όρων της προσφοράς που έγινε εκ μέρους των νταμπλούχων.

Φήμες λένε πως έφτασε το 1,3 εκατ. ευρώ, ο sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει κάτι διαφορετικό, πως δηλαδή τα χρήματα, τα «καθαρά», μετά την φορολογία, χρήματα που έφτασε να δίνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στον Βαρέλα οριακά ξεπερνούσαν τα 3,5 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Βαρέλα ζητούσε, συνολικά, πάνω από 4, επέμεινε στις συγκεκριμένες αξιώσεις, έχοντας προφανώς και το «πάτημα» ανάλογων προτάσεων από το εξωτερικό και εν τέλει αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση του Σαββίδη και αποχωρεί από τον σύλλογο, παρότι δεν ήθελε ούτε αυτός, ούτε η οικογένεια του να συμβεί κάτι τέτοιο.

Και προφανώς μια τέτοια εξέλιξη,  για έναν ηγέτη της ομάδας, για έναν ποδοσφαιριστή που σε κάθε ευκαιρία και με κάθε αφορμή διαλαλούσε την επιθυμία του να μείνει στον Δικέφαλο, είναι ικανή να προβληματίσει, κυρίως για τους λόγους που δεν μπόρεσε το σπασμένο, προφανώς, γυαλί – κυρίως σε θέμα εμπιστοσύνης – μεταξύ των δύο πλευρών (και ειδικά από τον Βαρέλα προς τον σύλλογο) να κολλήσει.

Πλέον, ο νταμπλούχος Ελλάδας πηγαίνει… ολοταχώς για έναν στόπερ ανάλογου επιπέδου και δυναμικής με τον Βαρέλα, με τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, τουλάχιστον ως προς τις προτεραιότητες του να μετατρέπεται ανάλογα αφού πλέον τα ζητούμενα είναι: ένας στόπερ, ένας (τουλάχιστον) μέσος και ένας εξτρέμ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)