Το UBER απέλυσε οδηγό γιατί αρνήθηκε να μεταφέρει φοιτήτρια για έκτρωση

| Kafeneio™ |
0
«Ήρωα» χαρακτηρίζουν οι υπερασπιστές της ζωής και κατήγοροι των αμβλώσεων έναν οδηγό της Uber ο οποίος απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να μεταφέρει επιβάτη σε μια κλινική έκτρωσης και αντί αυτού την άφησε σε ένα βενζινάδκο.

Η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι απέλυσε τον συγκεκριμένο οδηγό που ήταν υπεύθυνος για την μεταφορά μιας 20χρονης φοιτητριας από το κολέγιο σε ένα ραντεβού για άμβλωση ...


Η εταιρεία δήλωσε στο The Daily Caller ότι η πράξη παραβίασε τις κοινοτικές οδηγίες σχετικά με την «ασφάλεια».

«Η αποβίβαση κάποιου ατόμου στη μέση του πουθενά απειλεί την ασφάλεια»υποστήριξε η εταιρεία.

Εκτός από την απόλυση, η γυναίκα προσπαθεί να ασκήσει αγωγή εναντίον του οδηγού. Αλλά τουλάχιστον ένας οργανισμός υπέρ της ζωής έχει ορκιστεί να βοηθήσει τον οδηγό να βρει τη δική του νομική εκπροσώπηση.


Η 20χρονη γυναίκα δήλωσε ότι δεν είχε αυτοκίνητο και δεν ήταν σε καμία οικονομική κατάσταση να φροντίσει το παιδί της. Βρήκε ένα ραντεβού σε μια κλινική που ήταν μια ώρα μακριά από το κολλέγιό της και κάλεσε ένα Uber να την βοηθήσει να φτάσει εκεί.

«Ο προορισμός που έβαλα ήταν μόνο το όνομα του γιατρού και η διεύθυνση της κλινικής, δεν υπήρχε τίποτα που να δείχνει ότι ήταν μια κλινική έκτρωσης. Μετά από μερικά λεπτά, ρώτησε, «πηγαίνουμε σε μια κλινική αμβλώσεων;» .Στη συνέχεια, είπε» Ξέρω ότι δεν είναι δουλειά μου, αλλά … » και ξεκίνησε να αναφέρει κάτι για την έγκυο γυναίκα του, πόσο φοβερή ήταν η διαδικασία (και εξήγησε λεπτομερώς) και ότι« υπάρχουν τόσα πολλά δεν σας λένε «, γράφει η μηνύτρια. «Στη συνέχεια, είπε» θα λυπάστε για αυτή την απόφαση για το υπόλοιπο της ζωής σας «και ότι έκανα ένα λάθος.», σχολίασε η κοπέλα.

Περίπου στο μισό της διαδρομής, η γυναίκα έγραψε ότι ο οδηγός την άφησε «χωρίς προειδοποίηση» σε ένα βενζινάδικο. Σύμφωνα με πληροφορίες, της είπε ότι δεν μπορεί να την πάρει μέχρι το τέλος, αλλά πρότεινε να την πάει πίσω στο σπίτι της.

«Ανέφερα τον οδηγό στο Uber και την επόμενη μέρα υπέβαλα μια αστυνομική αναφορά στο αστυνομικό τμήμα της πόλης μου. Κάποιος από την ομάδα του Uber ήρθε σε επαφή μαζί μου αφού τους είπα για την έκθεση της αστυνομίας και με κάλεσε να κάνω λεπτομερή περιγραφή για το τι συνέβη», εξήγησε.

«Μέσα σε λίγες μέρες επέστρεψαν ξανά και μου είπαν ότι ο οδηγός είχε απολυθεί από την Uber», συνέχισε.

Παρόλα αυτά, η γυναίκα ανέφερε στη θέση της ότι θα ήθελε να ασκήσει περαιτέρω νομικές ενέργειες κατά του οδηγού αν είναι δυνατόν.

Από την άλλη πλευρά η Lila Rose, εξέχουσα ακτιβίστρια υπέρ της ζωής και πρόεδρος της Live Action, έγραψε σε tweet ότι ο συγκεκριμένος οδηγός Uber είναι «ήρωας». Θέλησε να μάθει πώς να έρθει σε επαφή μαζί του για να τον βοηθήσει να λάβει νομική εκπροσώπηση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)