Αποκάλυψη της Κατ. Ακριβοπούλου στη «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» για την υπόθεση Novartis: «Στήνουν δικαστικό πραξικόπημα»

| Kafeneio™ |
2
Με μια μεγάλη αποκάλυψη κυκλοφορεί η κυριακάτικη εφημερίδα «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ». Σε ρεπορτάζ που υπογράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου γίνεται λόγος για ένα «ιδιότυπο δικαστικό πραξικόπημα» που επιχειρείται στον χώρο της Δικαιοσύνης με επίκεντρο τη μεγάλη έρευνα για το σκάνδαλο της Novartis.

Όπως γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου, «πολιτικοί, πολιτευτές, δικηγόροι, αλλά δυστυχώς....
και μειοψηφία εντός του δικαστικού σώματος επιχειρεί να αφαιρέσει τη δικογραφία για ενεργητική δωροδοκία του πρώην επικεφαλής της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή από τα γραφεία του Πρωτοδικείου και να ανατεθεί σε ειδικό εφέτη ανακριτή».

«Παράλληλα», γράφει ακόμα η Κατερίνα Ακριβοπούλου, «ανοίκειες επιθέσεις προσωπικά εναντίον της κυρίας Τουλουπάκη και των συνεργατών της, Χρήστου Ντζούρα και Στέλιου Μανώλη, βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ προετοιμάζεται και αίτηση εξαίρεσης εναντίον της κυρίας Τουλουπάκη και των συνεργατών της από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σύμφωνα με δήλωση του πρώην υπουργού Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος δήλωσε on camera ότι «αν ήμουν εγώ Σαμαράς θα υπέβαλα αίτηση εξαίρεσης».

Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην κυριακάτικη «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ», που κυκλοφορεί στα κεντρικά περίπτερα από το απόγευμα του Σαββάτου.

Δημοσκόπηση
Επίσης, στο ίδιο φύλλο της εφημερίδας «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» φιλοξενείται μια μεγάλη δημοσκόπηση της RASS.

α. Τι πιστεύουν οι πολίτες για τα εθνικά θέματα και τη σημερινή κατάσταση της χώρας

β. 7 στους 10 λένε «Σκάνδαλο η Novartis, εµπλέκονται και πολιτικοί!.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου