ΠΑΟΚ: Απίστευτο! Λουτσέσκου εναντίον Ιβιτς για το αήττητο σε όλη την Ευρώπη!

| Kafeneio™ |
0
Προς ένα νέο ρεκόρ βαδίζει η ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία είναι αήττητη για 29 αγώνες. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς, την έχει οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος 25 νίκες και εφτά ισοπαλίες σε 32 αγώνες, ενώ μένουν τέσσερις αγώνες ακόμη.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού με 5-0 κατέκτησε και μαθηματικά το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα μετά από 34 χρόνια. Ο Δικέφαλος του Βορρά...
έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητος μετά από 29 αγώνες Πρωταθλήματος έχοντας 25 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Η άλλη ομάδα που έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητη είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς, την έχει οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος 25 νίκες και εφτά ισοπαλίες σε 32 αγώνες, ενώ μένουν τέσσερις αγώνες ακόμη.

Πριν μια εβδομάδα ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε με 3-2 από την Τσουκαρίτσκι και έσπασε το αήττητό του που διατηρούσε για 31 αγωνιστικές, με ρεκόρ 28 νίκες και τρείς ισοπαλίες.
Η ομάδα που συμπλήρωνε την τετράδα μέχρι σήμερα και έμεινε εκτός είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η ομάδα της Σλοβακίας ήταν αήττητη στο Πρωτάθλημα της μετά από 26 αγωνιστικές με ρεκόρ 22 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στο παιχνίδι που διεξήχθη το Μ.Σάββατο 27/4 η Σλόβαν έχασε με 1-0 εκτός από την Ντουναϊσκα Στρέντα και απώλεσε το αήττητό της αφήνοντας ΠΑΟΚ και Μακάμπι, Λουτσέσκου και Ιβιτς, να μάχονται μέχρι τέλους για το εντυπωσιακό αυτό ρεκόρ.

Πηγή: metrosport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)