Ασύλληπτο στατιστικό από ΠΑΟΚ!

| Kafeneio™ |
Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο είναι αήττητος στο πρωτάθλημα, όχι έχει μείνει μόλις 68 λεπτά πίσω στο σκορ στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας 4/4 ανατροπές όταν ο αντίπαλος του προηγήθηκε!
Υπάρχουν ματς που στραβώνουν. Ματς που δεν πάνε καλά. Κάπου εκεί φαίνεται το αληθινό μέταλλο μιας ομάδας. Όταν έχει την ψυχραιμία, την ποιότητα, την κλάση, την ατομική και ομαδική ποιότητα να γυρίσει τις καταστάσεις υπέρ της....

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο Αγρίνιο με την πλάτη στον τοίχο, κι όμως δεν πανικοβλήθηκε. Αντιθέτως, θύμωσε, πίεσε ακόμα περισσότερο, λύσσαξε για την ανατροπή και στο τέλος έφυγε νικητής από το γήπεδο.

Ο Δικέφαλος δεν είναι απλά αήττητος φέτος μετά από 25 αγωνιστικές. Έχει βρεθεί πίσω στο σκορ μόλις σε 68 αγωνιστικά λεπτά σε όλο το πρωτάθλημα! Θέλετε και κάτι περισσότερο; Και τις τέσσερις φορές που ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, έφυγε στο τέλος νικητής από το γήπεδο!

Στην τρίτη αγωνιστική, ο ΟΦΗ έκανε από νωρίς το 1-0, αλλά βρέθηκε να προηγείται μόλις για 15 λεπτά, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τελικά με 1-3.
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης έκανε στην πρώτη φάση του ματς το 1-0, όμως το προβάδισμα του άντεξε για 34 λεπτά, με τον Δικέφαλο να επιβάλλει την ανωτερότητα του και να παίρνει το ντέρμπι με 1-2.
Η Λάρισα ήταν η μοναδική ομάδα στην Τούμπα που έκανε το 0-1, όμως κι αυτή άντεξε μόλις για 10 λεπτά, με τους ασπρόμαυρους να γυρίζουν το ματς σε 2-1.

Ο Παναιτωλικός έγινε η τέταρτη ομάδα φέτος που βάζει τόσο δύσκολα στον ΠΑΟΚ, ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ πιο αργά από κάθε άλλη (55’) με το εύστοχο πέναλτι του Μπάιροβιτς, όμως η χαρά του κράτησε μόλις για 9 λεπτά. Ο Βιεϊρίνια τρέλανε την μπάλα με τα φάλτσα του, με το απίθανο γκολ του έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επέβαλλε και πάλι τον νόμο της.

Δεν είναι τύχη. Θέλει άντερα. Ικανότητα. Ψυχραιμία. Ψυχή. Ποιότητα. Στοιχεία που διαθέτει ο ΠΑΟΚ φέτος σε περίσσια και τον κάνουν το απόλυτο φαβορί πια για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.