Πέθανε ο Θέμος Αναστασιάδης

kafeneio sp
0

Σε ηλικία 61 ετών πέθανε ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος, μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο. Ο Θέμος Αναστασιάδης έγινε γνωστός αρχικά για τις χιουμοριστικές του στήλες σε εφημερίδες και για τα τηλεοπτικά τοκ σόου...

Σε ηλικία 61 ετών έφυγε το βράδυ της Τρίτης από τη ζωή ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης, μετά από χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο Θέμος Αναστασιάδης έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο, για αυτό και ζούσε μόνιμα στην Ελβετία, ενώ είχε κάνει ταξίδια και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το τελευταίο δίμηνο είχε επιβαρυνθεί πολύ η υγεία του και γι' αυτό είχε διακόψει την αρθρογραφία του στο «Πρώτο Θέμα».

Γεννήθηκε στην Αθήνα την 6 Ιανουαρίου 1958. Αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες "Το Βήμα", "Εξπρές", "Ελευθεροτυπία" και "Καθημερινή", στην οποία διετέλεσε και διευθυντής. Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν τον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 9.84" του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες).

Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή "ΟΛΑ" στον ALPHA, η οποία προβαλλόταν από τα μέσα του 2006 από τον Αnt1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν παντρεμένος με τη Βασιλική Παναγιωτοπούλου με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.

Η κηδεία του πιθανότατα θα τελεστεί την Κυριακή στο Κοιμητήριο Κηφισιάς, εφόσον ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη μεταφορά της σορού από την Ελβετία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)