Σοκ στη Ρόδο: Ο 19χρονος μετά την Τοπαλούδη βίασε κοπέλα με ειδικές ανάγκες

kafeneio sp
0

Ο 19χρονος Αλβανός κατηγορείται πως μαζί με έναν σεσημασμένο 23χρονο Ρομά οδήγησαν σε ερημική παραλία και βίασαν μία 19χρονη με νοητική στέρηση μόλις μερικά τρία 24ωρα μετά τον εντοπισμό της σορού της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη...

Συνεχίζονται οι έρευνες αλλά και οι αποκαλύψεις των Αρχών της Ρόδου για το εγκληματικό προφίλ των βιαστών και δολοφόνων της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη.

Ο σειριακός χαρακτήρας των σεξουαλικών εγκλημάτων ειδικά για τον έναν από τους δύο προέκυψε από μία νέα εξιχνίαση υπόθεσης βιασμού για την οποία είχαν πληροφορίες οι Αρχές και ερευνούσαν, σε βάρος μίας 19χρονης που αντιμετωπίζει νοητική στέρηση.

Ο ένας από τους δύο δολοφόνους της Τοπαλούδη, ο 19χρονος Αλβανός που είναι προφυλακισμένος, σε αυτή την περίπτωση, μαζί με έναν 23χρονο σεσημασμένο για ληστείες και κλοπές Ρομά, μόλις τρία 24ωρα μετά τον εντοπισμό της σορού της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη στη θάλασσα, προσέγγισαν και έπεισαν μία 19χρονη με ειδικές ανάγκες να μπει στο αυτοκίνητό τους, την οδήγησαν σε ερημική παραλία στη Ρόδο και την βίασαν και οι δύο.

Έκτοτε το κορίτσι δεν είχε πει τίποτε σε κανέναν, όμως οι αστυνομικοί την εντόπισαν και με την βοήθεια παιδοψυχολόγου, τους διηγήθηκε τα όσα έγιναν σε βάρος της, τα οποία δεν δυσκολεύτηκε καθόλου στη συνέχεια ο 23χρονος Ρομά που εντοπίστηκε και συνελήφθη να παραδεχτεί, να ομολογήσει και να περιγράψει με κάθε φρικτή λεπτομέρεια…

Για την υπόθεση, η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι «εξιχνιάστηκε χθες (17 Ιανουαρίου 2019), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες».

«Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018 οδήγησαν την ημεδαπή σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους. Σήμερα, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)