Δολοφονία Τοπαλούδη: Την απείλησαν και με μαχαίρι - Κατηγορούν ο ένας τον άλλον

kafeneio sp

Σοκαριστικά είναι όσα ισχυρίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι στην κατ' αντιπαράσταση εξέταση τους στη Ρόδο για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη. Ειδικότερα, σε αποκλειστικό ρεπορτάζ που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Έλληνας κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι...
ο Αλβανός συγκατηγορούμενός του άρχισε να τη χτυπά και εκείνος έφυγε από το δωμάτιο, όταν έπιασε το σίδερο. Υποστήριξε ότι δεν είδε να τη χτυπά με το σίδερο, αλλά άκουγε την άτυχη κοπέλα να ζητά βοήθεια.

"Θα την πληρώσουμε χρυσή" μου είπε. Εγώ δεν τον σταμάτησα γιατί είχα σοκαριστεί. Μπήκα στο δωμάτιο και τον είδα να την τρυπά στο λαιμό. Η Ελένη ήταν αναίσθητη .Εκεί του έλεγα σταμάτα, μην την σκοτώσεις. Μάλιστα με ρώτησε αν μπορούμε να βρούμε κανένα άλλο μαχαίρι".

Την απειλή με μαχαίρι επιβεβαιώνει και ο Αλβανός, μόνο που δίνει τη δική του εκδοχή, ότι δηλαδή το έκανε ο Έλληνας. Όπως ισχυρίστηκε, "την κάρφωσε δύο φορές στο λαιμό και το πέταξε το μαχαίρι με δύναμη κάτω. Η Ελένη φώναζε βοήθεια μετά την έπιασε από το λαιμό και τη χτυπούσε στον τοίχο. Είχε πιει νιτρικό στο γυμναστήριο και τον είχε πιάσει μανία", είπε.

Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι ο Αλβανός κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι όταν τη μετέφεραν αναίσθητη στο αυτοκίνητο για να την πετάξουν εκείνη συνήλθε, φώναξε «θα σας πάω στην αστυνομία» και λιποθύμησε ξανά. Με βάση αυτήν την κατάθεση αποδεικνύεται ότι γνώριζαν πως ήταν ζωντανή.