ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Μητσοτάκη: Τυχοδιώκτης πολιτικός - Υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα στον βωμό μικροπολιτικών επιδιώξεων

kafeneio sp
0

Η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την ομιλία του τελευταίου την Κυριακή στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας κυμάνθηκε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους...


Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ, κατηγορώντας τον για τυχοδιωκτισμό και υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων, προς όφελος των μικροπολιτικών του επιδιώξεων.

«Αφού πρώτα Σαμαράς και Γεωργιάδης έθεσαν τη "γραμμή" της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε το συνέδριο, όπως ακριβώς περιμέναμε. Με περίσσιο θράσος και κυνισμό για τις νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες του, με έναν ακραία διχαστικό και εθνικιστικό λόγο, αποδεικνύοντας πόσο τυχοδιώκτης πολιτικός είναι που δεν διστάζει να υπονομεύει ακόμα και τα εθνικά συμφέροντα στο βωμό των μικροπολιτικών του επιδιώξεων» αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Η Ελλάδα , όμως, προχώρα μπροστά αφήνοντας πίσω τα μνημόνια και τη λιτότητα, τα σκάνδαλα και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την απαξίωση της Δημοκρατίας και των θεσμών».

Στην ίδια ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Τουλάχιστον, ο κ. Μητσοτάκης πέρασε 3 ευχάριστες μέρες στο συνέδριο της ΝΔ, ακούγοντας ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, από τους ίδιους, όμως, ανθρώπους που την επομένη των εκλογών τον περιμένουν στη γωνία για να εκλέξουν νέο αρχηγό, μετά τη δική του πανωλεθρία».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)