Το φλερτ του Άδωνι σε Ρουσόπουλο για δίδυμο στο Βόρειο Τομέα Αθηνών

kafeneio sp
0

Η παρουσία του πρώην υπουργού προχθές το βράδυ στην εκδήλωση Γεωργιάδη για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του φέρεται να συνδέεται με το ενδεχόμενο καθόδου και του ίδιου στις εκλογές...

Οι παρουσίες στην εκδήλωση του αντιπροέδρου της Νέας ΔημοκρατίαςΆδωνι Γεωργιάδη προχθές το βράδυ για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στο Βόρειο Τομέα Αθηνών ήταν πολλές και ενδιαφέρουσες.

Άλλες αναμενόμενες, όπως αυτή του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στον οποίο για άλλη μία φορά ο κ.Γεωργιάδης αναφέρθηκε με τα πιο θερμά λόγια (δηλώντας μεταξύ άλλων ότι ο λαός δυστυχώς δεν άκουσε το Σαμαρά και έφερε το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία). Και άλλες πιο... ενδιαφέρουσες όπως αυτή του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Καραμανλή Θόδωρου Ρουσόπουλου.

Από τους συνυποψηφίους του κ.Γεωργιάδη στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, το παρόν έδωσε το έτερο μεγάλο όνομα της περιφέρειας και αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος όμως σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει “δίδυμο” με την επίσης υποψήφια στο Βόρειο Τομέα Νίκη Κεραμέως. Ο κ.Γεωργιάδης δε από την πλευρά του διαρρέει σύμφωνα με πληροφορίες πως εκείνος θα “παίξει” ως δίδυμο με τον κ.Ρουσόπουλο, ο οποίος φέρεται ότι θα είναι υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα.

Και αν εκ πρώτης όψεως φαίνεται να πρόκειται για μία... ανίερη συμμαχία, δεδομένων των κακών σχέσεων του κ.Γεωργιάδη με τους καραμανλικούς (καθώς πολλοί δε συγχωρούν στο σημερινό αντιπρόεδρο της ΝΔ τον πόλεμο που έκανε ως βουλευτής του ΛΑΟΣ στην τότε κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή), τα τελευταία δύο- τρία χρόνια είναι γεγονός ότι Γεωργιάδης- Ρουσόπουλος έχουν έρθει πιο κοντά: Για την ακρίβεια από τότε που ο πρώτος ζήτησε συγνώμη για τα όσα έλεγε για την υπόθεση Βατοπεδίου.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε εκ τότε ένα συστηματικό άνοιγμα στον πρώην υπουργό, ο οποίος μάλλον ανταποκρίθηκε αν κρίνουμε από το γεγονός ότι πήγε στην κοπή της πίτας του κ.Γεωργιάδη τα δύο τελευταία χρόνια. Ενώ όταν τον περασμένο Φεβρουάριο διεγράφη από τη ΝΔ ο Ευάγγελος Αντώναρος μετά από σκληρές αναρτήσεις κατά του κ.Γεωργιάδη με αφορμή την υπόθεση Novartis, ο κ.Ρουσόπουλος ερωτηθείς σχετικά σε τηλεοπτικό πάνελ που μετείχε, είχε κρατήσει αποστάσεις από τον πρώην συνεργάτη του και δεν είχε υιοθετήσει τις κατηγορίες κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Ο κ.Γεωργιάδης φαίνεται ότι εκτιμά πως εάν κινηθεί ως “δίδυμο” στο Βόρειο Τομέα Αθηνών με τον κ.Ρουσόπουλο θα “ξεπλύνει” την εικόνα του ως αντικαραμανλικού, κάτι που προφανώς έχει ανάγκη, καθώς δικαίως ή αδίκως η υπόθεση Novartis φαίνεται ότι επικοινωνιακά τον έχει πλήξει και ανησυχεί εάν αυτό θα φανεί και στην κάλπη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)