Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι τρομοκράτες διαφεύγουν μετά την επίθεση στον ΣΚΑΪ

kafeneio sp

Οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης στο κτίριο του ΣΚΑΪ επιβαίνουν στο σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, που αργότερα βρέθηκε καμένο στα Άνω Πετράλωνα...

Τη στιγμή που οι τρομοκράτες διαφεύγουν με αυτοκίνητο μετά την βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ομίλου ΣΚΑΪ και της εφημερίδας Καθημερινής, κατέγραψε βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην ταράτσα του κτιρίου.

Οι δράστες που επιβαίνουν στο σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε καμένο στα Άνω Πετράλωνα, κινούνται στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Αφού τοποθέτησαν τη βόμβα, διέφυγαν κάνοντας αναστροφή στο φανάρι, έξω ακριβώς από το κτίριο.



Κλεμμένο πριν από ένα μήνα το όχημα


Κλεμμένο από την περιοχή της Νέας Ιωνίας πριν έναν μήνα και συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου, ήταν το αυτοκίνητο που πιθανόν χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες για την διαφυγή τους.

Το αυτοκίνητο αυτό βρέθηκε καμένο επί της οδού Ανθίου 7, στα Πετράλωνα, στις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας, μόλις 10 λεπτά μετά τα δύο απανωτά προειδοποιητικά τηλεφωνήματα αγνώστων για την τοποθέτηση της βόμβας έξω από το ΣΚΑΪ, που έδιναν χρονικό όριο 45 λεπτών για την έκρηξη.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής θεωρούν πως το όχημα σχετίζεται με το περιστατικό και γι αυτό έχει μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για λεπτομερή ανάλυση.