Βουλιαράτες: Υπό δρακόντεια μέτρα το «τελευταίο αντίο» στον Κατσίφα

kafeneio sp
0

Γονείς, συγγενείς και φίλοι υποδέχθηκαν μέσα σε κλίμα συγκίνησης το μεσημέρι της Τετάρτης τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο σπίτι της οικογένειας, η οποία έφτασε τυλιγμένη με την ελληνική σημαία, δέκα ημέρες από τη στιγμή που έπεσε νεκρός από πυρά της αστυνομίας της Αλβανίας και ενώ είχε νωρίτερα πυροβολήσει, όπως αναφέρουν οι αλβανικές αρχές, με Καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών...


Οι συγχωριανοί του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα μετέφεραν στα χέρια τη σορό του στο σπίτι της οικογένειας, όπου και θα παραμείνει μέχρι και αύριο, όταν και θα τελεστεί η κηδεία του στις 13:00 (τοπική ώρα Αλβανίας).

Με δάκρυα στα μάτια και φωνάζοντας «αθάνατος» συγγενείς και φίλοι του 25χρονου συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του 35χρονου για να συλληπηθουν τους συγγενείς του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα εκατοντάδες άνθρωποι από διάφορες πόλεις της Ελλάδας αναχώρησαν με πούλμαν αργά το βράδυ της Τετάρτης με προορισμό τους Βουλιαράτες προκειμένου να πουν από κοντά το ύστατο χαίρε στον 35χρονο

Δείτε όσα μεταδίδει ο ανταποκριτής του CNN Greece, Κώστας Πλιάκος:

Ο πατέρας του 35χρονου δήλωσε στο CNN Greece θυμωμένος και προβληματισμένος τόσο για την άδικη, όπως τη χαρακτήρισε, δολοφονία του παιδιού του, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η οικογένεια από τις αλβανικές αρχές, πρώτον για τη μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση της σορού και δεύτερον για την «σχεδόν καταδρομική επιχείρηση» στο σπίτι τους, κατά την οποία του «έβαλαν το όπλο στον κρόταφο».

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 35χρονου παρέλαβε το βράδυ της Τρίτης τη σορό του από το νεκροτομείο των Τιράνων, δέκα ημέρες μετά το θάνατό του κατά τη διάρκεια επεισοδίου με τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την κηδεία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλβανικές Αρχές εκφράζουν ανησυχία για ενδεχόμενα επεισόδια.

Η κηδεία θα καλυφθεί με έξοδα του Δήμου Δρόπολης, όπως είπε στο CNN Greece ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Μάνος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)