«Έλεος, ποια Εθνική; Με τον περπατιστό Τζιόλη και τον Μήτρογλου που παίζει σαν παππούς;»

0
Πείτε αλήθειες στον κόσμο, μην γλείφετε τους παίκτες. Εντάξει, σαν προπονητής ο Σκίμπε είναι λίγος. Ούτε τακτική βλέπεις, τίποτα. Είναι δυνατόν να μην παίζει σε αυτήν την Εθνική ο Σιόβας; Ο Σιόβας που παίζει σταθερά στην Ισπανία άψογα. Είναι δυνατόν με αυτό το υλικό να μην παίζει η Εθνική με 3 στόπερ; Βάλτε Σιόβα, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και ξαμολίστε πιο ψηλά τα πλάγια μπακ αφού δεν έχουμε εξτρέμ!

Πείτε την αλήθεια, είναι το χειρότερο υλικό όλων των εποχών! Είναι η πιο δραματική εθνική ομάδα που θυμάμαι από θέμα υλικού.

Να φέρουν λέει τον Αναστασιάδη διαβάζω. Να λέει τι, “είμαστε Έλληνες, βάλτε τα πόδια στη φωτιά”; Έχει σταματήσει την προπονητική χρόνια. Γιατί να πάρει την Εθνική, επειδή έχει μια γνωριμία με τον Σαββίδη;....
Ας τον βοηθήσει ο Σαββίδης να πάει να επιμορφωθεί, να δει από κοντά στο εξωτερικό πώς δουλεύουν μεγάλοι ξένοι προπονητές. Ας πάει να δει από κοντά πώς δουλεύει ο Σάρι.

Με τι υλικό, με τον Μήτρογλου καλύτερο Έλληνα φορ ο οποίος παίζει ως παππούς; Ο χειρότερος σέντερ φορ στην Ευρώπη είναι για εμένα έτσι όπως παίζει!

Με ποιον από πίσω του, με τον Κουλούρη; Δεν έχει ταχύτητα και αυτός, δεν έχει σπριντ, δεν μπορεί να μπει να κάνει φάση μόνος του, να πάρει την ομάδα πάνω του.

Δεν υπάρχει Μπακασέτας ποδοσφαιριστής για Εθνική! Αργός, ένα αριστερό πόδι έχει. Γελάει ο κόσμος να παίζει εξτρέμ!

Μάνταλος, καλός παίκτης, αλλά δεν είναι εξτρέμ.

Πέλκας, ψιλοδεκάρι, δεν είναι εξτρέμ.
Ένα Φορτούνη έχεις για δεκάρι, καλός παίκτης.
Τζιόλης, έλεος με τον Τζιόλη, ακόμα με τον Τζιόλη, αργός, βαρύς, περπατιστός.

Μέχρι και τον Τζαβέλα βλέπουμε ακόμα. Που δεν μπορεί για αριστερό μπακ και τον βάζουν στόπερ. Γελάει ο κόσμος.

Πού είναι οι σέντερ φορ οι παλιοί, πού είναι ο Αναστόπουλος, να μην πάω πιο πίσω, πού είναι οι εξτρέμ, πού είναι ο Σαραβάκος, πού είναι ο Γιαννακόπουλος.

Ζέκα, ένας που είναι μόνο για μαραθώνιο. Μπάλα δεν ξέρει, μπροστά δεν βγαίνει, διαγώνιες δεν βγάζει, στο κεφάλι δεν πηδάει, τρίχες.

Μπακάκης, χάλια, Τσιμίκας θέλει δουλειά ακόμα.

Η Εθνική αυτή παρουσιάζει ένα θέαμα ομάδας Β’ Εθνικής! Μια φάση δεν μπορεί να κάνει. Πολύς κόσμος μου είπε ότι τους πήρε ο ύπνος βλέποντας το ματς. Δεν καταφέρνει ο κόσμος να δει όλο το ματς της Εθνικής, δεν βλέπεται. Και είναι συνεχόμενο αυτό το πράγμα.

Είναι μια φουρνιά παικτών δραματική, με εξαίρεση τρεις παίκτες. Έχουν και έναν προπονητή λίγο.

Αυτή η ΕΠΟ έχει δημιουργήσει μια δραματική Εθνική. Τουλάχιστον οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ είχανε καλύτερο προπονητή στην Εθνική ομάδα. Και ο Ρεχάγκελ και ο Σάντος ήταν καλύτεροι προπονητές από αυτόν.

Αλλά το ξαναλέω. Το πρόβλημα είναι δομικό, αυτό το υλικό είναι δραματικό. Αυτή είναι η κρίση μου και δεν την αλλάζω με τίποτα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)