Για την αύξηση της εγκληματικότητας μίλησε καταδικασμένος δικηγόρος, σε κανάλι καταδικασμένου εφοπλιστή

0
Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ βρέθηκε σήμερα ο Πέτρος Μαντούβαλος, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να μιλήσει για την εγκληματικότητα.

Ο πρώην βουλευτής, σημείωσε πως ο κόσμος έχει δικαίωμα να κοιμάται με ανοιχτά παράθυρα, ενώ χαρακτήρισε το Ρουβίκωνα ως μια συμμορία με εγκληματική δράση....
Επισήμανε πως η αστυνομία δέχεται επιθέσεις σε όλη την Αθήνα, μας ενημέρωσε πως πρόκειται για ένα σώμα, που “το αγαπά ο κόσμος”, ενώ προειδοποίησε και για την αύξηση της εγκληματικότητας.



Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτρος Μαντούβαλος είχε καταδικαστεί το 2013 σε επτά χρόνια κάθειρξη με αναστολή, για την εμπλοκή στην υπόθεση του “παραδικαστικού κυκλώματος”. Οι δικαστές είχαν κρίνει ένοχο τον πρώην βουλευτή για το αδίκημα της άμεσης συνέργιας σε νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και μάλιστα χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικών.

Αντίστοιχα, ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού στον αέρα του οποίου φιλοξενήθηκε ο καταδικασμένος δικηγόρος, έχει καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκισης με αναστολή το 2001, γιατί είχε παραβιάσει τις προθεσμίες καταβολής χρεών του προς το Δημόσιο, ύψους 2,3 περίπου δισεκατομμυρίων δραχμών.

Αν μη τι άλλο το συγκεκριμένο πάνελ στο συγκεκριμένο σταθμό, κρίνεται ως το πλέον καταλληλότερο για να αναλύσει τη μάστιγα της εγκληματικότητας στην κοινωνία μας, αλλά και την αυστηρότητα του δικαστικού συστήματος η οποία έχει εξαντληθεί πάνω τους, με τη μορφή αναστολών.

spasmenoparathyro.me

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)