Συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου: Μυστικό τετ α τετ στη ΛΑΕΔ – Γεύμα για να πέσουν οι τόνοι

Μυστική συνάντηση είχε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Καμμένο. Οι δύο άνδρες, δεν συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου όπως πολλοί περίμεναν, αλλά επέλεξαν τη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Ρηγίλλης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της  εφημερίδας «Τα Νέα» στις 15:10 την Δευτέρα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε στην είσοδο της ΛΑΕΔ...
και τρία λεπτά αργότερα υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα.


Μάλιστα, η εφημερίδα έχει στη διάθεσή της και φωτογραφίες από τη στιγμή της άφιξης των δυο στη ΛΑΕΔ.
Να σημειωθεί, ότι η εν λόγω συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου έμεινε μυστική, αφού δεν είχε ανακοινωθεί τίποτα ούτε από το Μαξίμου ούτε από το Πεντάγωνο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, γευμάτισαν και  σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, επανέλαβαν τη συμφωνία που είχαν κάνει λίγο καιρό πριν: να προχωρήσουν μαζί στη συγκυβέρνηση έως τον Μάρτιο, όταν και αναμένεται να φτάσει στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.
Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Πάνος Καμμένος προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην κυβέρνηση μετά από την πρωτοβουλία που πήρε και πρότεινε στους Αμερικανούς plan b για τη «Συμφωνία των Πρεσπών»Γεύμα για να πέσουν οι τόνοι – Το μενού των δύο
Για την ιστορία, το μενού περιελάμβανε: αγκινάρες α λα πολίτα, ρολό κοτόπουλο με ρύζι, πένες σουφλέ, σαρδέλα φούρνου με πράσινη σαλάτα, κοντοσούβλι με πατάτες τηγανιτές, πέρκα με πατατοσαλάτα και μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι.