Αποκολλήθηκε η στέγη σε Δημοτικό σχολείο στο Καματερό! - Τρομακτικά καιρικά φαινόμενα

Unknown
0
Την αποκόλληση της στέγης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού προκάλεσαν οι  ισχυροί άνεμοι. 


Δημοτικού Σχολείου Καματερού προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι. 
Ευτυχώς, κατά τη διάρκεια του περιστατικού οι μαθητές βρίσκονταν εντός των αιθουσών και δεν κινδύνεψε κανείς.

Kαι ακόμα είμαστε στην αρχή του κυκλώνα καθώς σήμερα Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται σημαντική ενίσχυση των ανέμων, με ισχυρούς βορειάδες στις περισσότερες θαλάσσιες περιοχές της χώρας που θ' αγγίξουν τα 9-11 μποφορ στο Αιγαίο και τα 8 μποφόρ στην περιοχή των Επτανήσων, με σοβαρό ενδεχόμενο να προκληθούν εκτεταμένα προβλήματα ακόμη και καταστροφές.
«Οι ισχυροί βοριάδες αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες με “απαγορευτικό” στις περισσότερες περιοχές ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, Ραφήνας, Πειραιά αλλά και στα περισσότερα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου. Προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν και στις εναεριες συγκοινωνίες αφού οι σφοδροί βοριάδες εκτιμάται πως θα καθηλώσουν τουλάχιστον τα μικρά αεροσκάφη στα αεροδρόμια των νησιωτικών περιοχών του Αιγαίου και πιθανώς των Επτανήσων»επισημαίνει ο κ. Καλλιάνος εφιστώντας την προσοχή των πολιτών.
Το μεσημέρι της Τετάρτης η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση 12 με 15 βαθμούς σε σχέση με τις μέγιστες θερμοκρασίες της Δευτέρας. Στη δυτική Μακεδονία πχ, ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς σε σχέση με τη χθεσινή έρα που άγγιξε τους 30 με 31 βαθμούς. 
Ισχυρές καταιγίδες 
Βροχοπτώσεις, τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη, θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, δηλαδή στα ανατολικά της Στερεάς Ελλάδας, στην Ευβοια, στην ανατολική Πελοπόννησο, στις περιοχές των δυτικών Κυκλαδων και ενδεχόμενως στις Σποράδες και στην Κρήτη. Στις υπολοιπες περιοχές της χώρας, γενικότερα ο καιρός θα είναι καλός με ηλιοφάνεια αλλά χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)