Οι... αριθμοί του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

0
Aναλυτικά τα όσα αναφέρει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ:

Ήρθε στο φινάλε του καλοκαιριού και παρέλαβε μία ομάδα με την οποία δεν είχε κάνει προετοιμασία και με αρκετούς νέους παίκτες. Έμεινε σταθερός στις αρχές του, πίστεψε στον εαυτό του, άντεξε στο δύσκολο ξεκίνημα και το τελικό αποτέλεσμα τον δικαίωσε πανηγυρικά. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου...
συμπλήρωσε την πρώτη του χρονιά στον πάγκο του Δικεφάλου και το paokfc.gr ετοίμασε ένα αφιέρωμα στους αριθμούς του Ρουμάνου τεχνικού στον ασπρόμαυρο πάγκο.

Υπό τις οδηγίες του τους τελευταίους 12 μήνες ο ΠΑΟΚ έχει δώσει 45 παιχνίδια. Για την ακρίβεια 44 καθώς η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα δεν ξεκίνησε ποτέ. Έχει 36 νίκες, ασχέτως αν του πιστώνονται μόνο 35, καθώς το κανονικό γκολ του Μαουρίσιο κόντρα στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Super League, μέτρησε, μετά ακυρώθηκε, μετά ξαναμέτρησε και τελικά το παιχνίδι τελείωσε 0-3 υπέρ της ομάδας που το δέχθηκε.

Ο Δικέφαλος υπό τις οδηγίες του έχει και τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. To ποσοστό νικών ανέρχεται στο ασύλληπτο 81,82% και τον κατατάσσει φυσικά στην κορυφή, πάνω από όλους τους προκατόχους του στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Στον θεσμό του Κύπελλο Ελλάδας ο Ρουμάνος έχει το απόλυτο. 10 αγώνες, 10 νίκες, ένας τίτλος. Θα ήταν ο δεύτερος του με τον Δικέφαλο αν το πρωτάθλημα της Super League δεν κρινόταν στις δικαστικές αίθουσες και φυσικά θα ήταν ο πρώτος τεχνικός που οδήγησε την ομάδα σε νταμπλ.

Ο τεχνικός της ομάδας είναι και απόλυτος εντός έδρας. Σε 21 παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες. Επίσης με αυτόν στον πάγκο ο ΠΑΟΚ πέτυχε ρεκόρ συλλόγου με 16 σερί νίκες και ρεκόρ σερί νικών εκτός έδρας με 10.

Μέχρι το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμία νίκη στο Champions League. Πλέον έχει τρεις σε τρία παιχνίδια, δύο κόντρα στη Βασιλεία και ένα στη Σπαρτάκ Μόσχας, με τον Λουτσέσκου να έχει στόχο τις επόμενες μέρες να είναι ο πρώτος προπονητής που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στον ένα χρόνο Ράζβαν Λουτσέσκου , ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικές επιδόσεις και στα γκολ. Έχει σκοράρει 99 φορές, ενώ έχει δεχθεί μόλις 26 τέρματα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)