Σημαντικοί πόντοι από τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα

0
H Eλλάδα συνεχίζει στην 14η θέση της βαθμολογίας της UEFA προσθέτοντας άλλους 100 βαθμούς μετά το 1-1 του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Έτσι η χώρα μας έχει 24.200 πόντους, με την Κροατία να ακολουθεί στους 23.750 και να έχει μόλις έναν εκπρόσωπο στην Ευρώπη και συγκεκριμένα τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ η οποία την Τετάρτη αντιμετωπίζει στην Ελβετία την Γιουνγκ Μπόις για τα Play Offs του Champions League...

Αυτό που θέλει η Ελλάδα είναι να κρατήσει πίσω της Κροάτες, Τσέχους και Ελβετούς. Όσο για το... κυνήγι μπροστά μας βρίσκεται η Ολλανδία η οποία μετά τη νίκης της Αϊντχόφεν επί της Μπάτε έφτασε στους 25.333 πόντους, αλλά συνεχίζει με μόλις δύο εκπροσώπους στην Ευρώπη.

Το σίγουρο είναι πως χρειαζόμαστε βαθμούς απόψε από την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βίντι, αλλά και από τον Ολυμπιακό που υποδέχεται την Πέμπτη στο Φάληρο της Μπέρνλι.



Εφόσον η Ελλάδα διατηρήσει αυτή τη θέση ως το τέλος της χρονιάς, τότε θα συνεχίσει να βγάζει τον πρωταθλητή στον 3ο προκριματικό του Champions League και τη σεζόν 2020-21, με τον δευτεραθλητή στο 2ο προκριματικό (Champions League), τον Κυπελλούχο στον 3ο προκριματικό του Europa και τον 3ο-4ο της βαθμολογίας στον 2ο προκριματικό του Europa. 
Αντιθέτως η 15η θέση φέρνει τον πρωταθλητή έναν γύρο πίσω στο Champions League (χωρίς άλλες αλλαγές), ενώ η 16η και η 17η μας στερούν το δεύτερο εισιτήριο για το Champions League. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)