ΠΑΟΚ με καρδιά και άστρο «πετάει» για τα... αστέρια!

0
Αυτός ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει στα... αστέρια του Champions League! 

Τι κι αν δέχθηκε «σφυροκόπημα» από την πολύ ποιοτική και πολύ πιο πλούσια Μπενφίκα του Ρουί Βιτόρια; 

Στο ποδόσφαιρο μετρούν τα γκολ και ο χαρακτήρας και σε αυτούς τους τομείς, αποδείχθηκε ότι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε απολύτως τίποτα να ζηλέψει...
, παίρνοντας το 1-1 στο «Ντα Λουζ» και θα παίξει στην Τούμπα με αυξημένες πιθανότητες την πρόκρισή της για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς σε καμία περίπτωση δεν είχαν την ανασταλτική λειτουργία των προηγούμενων αγώνων και πέρασαν πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά είτε ο Πασχαλάκης είτε η... γκίνια του Πίτσι κρατούσαν το παιχνίδι στο 0-0 μέχρι το 45'. Τότε, ο ρέφερι Μάζιτς υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαουρίσιο πάνω στον Ζέντσον Φερνάντες (απόφαση που σηκώνει αρκετή συζήτηση) και ο Πίτσι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο β΄μέρος, αλλά ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε ότι φέτος εκτός από πολλά απαραίτητα στοιχεία πετυχημένης ομάδας, έχει και άστρο! Στη μοναδική του τελική στην εστία και αφού είχε προηγηθεί το δοκάρι του Βαρέλα, ο Ουάρντα πήρε το ριμπάουντ στο 76' και διαμόρφωσε το 1-1 και ενώ είχε περάσει ως αλλαγή στο 52'.

Έτσι, την προσεχή Τετάρτη (29/8), οι Θεσσαλονικείς παίζουν τα ρέστα τους στην «καυτή» Τούμπα για να πάρουν την παρθενική τους πρόκριση σε ομίλους του Champions League.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)