Ένας Ρώσος που θα κάνει ξανά τη Μίλαν μεγάλη

Τελικά ποιος θα σώσει τη Μίλαν; 

Οι ροσονέρι μετά το τέλος μία χρυσή 15ετίας που περιελάμβανε τρεις κατακτήσεις Champions League, βλέπουν τα χρόνια της δόξας να ξεμακραίνουν όλο και περισσότερο, με τελευταία εξέλιξη την επιβολή από την UEFA τιμωρίας αποκλεισμού από τiς ευρωπαϊκές διοργανώσεις...
 Τελικά ο κινεζικός θησαυρός, ονόματι Ντέιβιντ Χαν Λι και τα επενδυτικά σχήματα που τον συνόδευαν αποδείχθηκαν… άνθρακας και πλέον ο σύλλογος του Μιλάνου βρίσκεται για ακόμα μία φορά χαμένος στην ομίχλη και σε πλήρη αβεβαιότητα. Ωστόσο η λύση υπάρχει. Και πιθανότατα θα έρθει εξ… Ανατολής και πάλι.

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν συνεχώς τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ρώσο μεγιστάνα, Ντμίτρι Ριμπλόβλεφ να έχει κάνει κίνηση προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των Μιλανέζων. Πρόκειται για έναν οικονομικό κολοσσό που έχει τη ικανότητα αλλά και τα μέσα να βγάλει τους ροσονέρι από την… κινούμενη άμμο που βρίσκονται και να τους επαναφέρει στο κλειστό κλαμπ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Απόδειξη; Το κατά γενική ομολογία επιτυχημένο πλάνο της Μονακό. Οι Μονεγάσκοι των οποίων ο Ρώσος επιχειρηματίας είναι κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου, τα τελευταία χρόνια έχουν καταφέρει να αποτελούν πρότυπο ποδοσφαιρικής ανάπτυξης, καταφέρνοντας να βάλουν στα ταμεία τους από πωλήσεις παικτών περισσότερα από 500 εκατ. ευρώ και παράλληλα να παραμένουν άκρως ανταγωνιστικοί, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2016-17, τη συμμετοχή στα ημιτελικά του Champions League την ίδια χρονιά, αλλά και το γεγονός πως 13 πρώην παίκτες τους διαπρέπουν αυτή τη στιγμή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.