Πρώην σύμβουλος του Τραμπ θεωρεί τον Ερντογάν ως τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο!(φωτο)

0
Ο Μπάνον εμφανίστηκε στο δίκτυο του CNBC για να σχολιάσει τη συνάντηση του πρώην αφεντικού του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στο Ελσίνκι την περασμένη εβδομάδα.

Κι όπως είπε, ο λόγος που ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα πάει τόσο καλά με τον Τούρκο ομόλογό του είναι επειδή προσελκύεται από ισχυρές προσωπικότητες...


«Κλίνει προς προσωπικότητες που είναι ισχυρές. Του αρέσει ο πρόεδρος [της Κίνας] Σι [Τζινπίνγκ], του αρέσει ο Ερντογάν, που πιστεύω ότι είναι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο και νομίζω ότι τον προσελκύει ο Πούτιν, επειδή βλέπει αυτούς τους ανθρώπους ως ισχυρούς ηγέτες των χωρών τους. Είναι εθνικιστές. Βάζουν πρώτα τις χώρες τους και συνεχίζουν με αυτό. Και δεν τους νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι», είπε.

Στην ίδια συνέντευξη ο Μπάνον υπερασπίστηκε τον Τραμπ έναντι των κατηγοριών ότι πέταξε λευκή πετσέτα στον Πούτιν στη συνάντησή τους στη Φινλανδία.

«Πιστεύω ότι ήταν εντάξει η συνέντευξη Τύπου. Θα ήθελα, ίσως, να υψώσει λίγο παραπάνω τη φωνή του για τη [ρωσική] εμπλοκή [στις αμερικανικές εκλογές]. Αλλά σε τελική ανάλυση και οι Δημοκρατικοί θα πρέπει να αποδεχθούν αυτό ότι δηλαδή η εμπλοκή είναι στο περιθώριο, έτσι; Δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα», υποστήριξε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)