Σε «πελάγη ευτυχίας» ο Ν.Καρανίκας για το ν/σ της κάναβης: «Βασική πηγή επενδύσεων»!

Με ανάρτησή του στο Faecebook ο σύμβουλος στρατηγικής του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας δείχνει τρισευτυχισμένος για τη δημοσίευση, στο ΦΕΚ, του νόμου για τη φαρμακευτική κάνναβη.

«Προχωράμε! Η Κάνναβη στην υπηρεσία της κοινωνίας, μακρυά από δεισιδαιμονίες και αναχρονισμούς. Η Ελλάδα με τον νόμο αυτό γίνεται η βασική δύναμη επενδύσεων....
στην φαρμακευτική κανναβη, στον κόσμο όλο. Ξεκινήσαμε» γράφει χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του.

Ο Νίκος Καρανίκας συνηθίζει, συχνά-πυκνά, να αναφέρεται στην κάνναβη, μέσα από το Facebook και τις αναρτήσεις που κάνει. Όταν το σχετικό νομοσχέδιο είχε εισαχθεί στη Βουλή, έγραφε:

«Εγινε η αρχή! Ήταν δίκαιο έγινε πράξη! Θέλει αρκετή δουλειά ακόμη για να σταματήσει η δαιμονοποίηση της κάνναβης και των χρηστών της. Η νομιμοποίηση της φαρμακευτικής χρήσης της κάνναβης θα βοηθήσει ώστε να έχουμε σωστή χρήση και αντιμετώπιση της κάνναβης».

Εξάλλου, ήδη από την άνοιξη του 2016 ο κ. Καρανίκας προωθούσε δημοσίως την κάνναβη μέσω των social media ως ένα φάρμακο με θαυματουργές ιδιότητες. Ενθουσιωδώς τότε είχε αναδημοσιεύσει ένα άρθρο στο οποίο αποδεικνυόταν, δήθεν, ότι η κάνναβη είναι ικανή να γιατρέψει ακόμη και τον καρκίνο, οπωσδήποτε πάντως μπορεί να υποκαταστήσει τις επιθετικές μεθόδους αντιμετώπισής του, όπως τη χημειοθεραπεία.