«Τάβλα» η Βασιλεία πριν τον ΠΑΟΚ!

0
Με… τσακισμένη ψυχολογία θα ταξιδέψει για Ελλάδα η Βασιλεία ενόψει του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ (24/7) για τα προκριματικά του Champions League! 

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η αντίπαλος του «δικεφάλου του βορρά» υπέστη εντός έδρας ήττα-σοκ (2-1) από την Σεν Γκάλεν στο…
95’!

Η ομάδα του Βικί παρουσίασε αρκετές αδυναμίες στην άμυνα, δέχθηκε αρκετές φάσεις στα μετόπισθεν, ενώ γενικά έδειξε αρκετά δυσλειτουργική, απόρροια των πολλών πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν και χάλασαν τη χημεία του συλλόγου. Αν και σίγουρα το μυαλό των παικτών θα ήταν στα διπλά παιχνίδια με τους Θεσσαλονικείς, εντούτοις με εμφάνιση σα τη σημερινή, η Βασιλεία δεν μπορεί να τρομάζει τον ΠΑΟΚ...

Στο 56’ οι φιλοξενούμενοι… πάγωσαν τον κόσμο στις εξέδρες, με τον Ίτεν να πιάσει σουτάρα έξω από την περιοχή και να γράφει το 0-1. Η Βασιλεία δεν το έβαλε κάτω και δέκα λεπτά αργότερα κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Ντιέ σούταρε από μακριά, η μπάλα χτύπησε στον Κινίλα και άθελά του με αυτογκόλ ο τελευταίος… ισοφάρισε σε 1-1. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ πίεσε πολύ στα εναπομείναντα λεπτά για το χρυσό γκολ, όμως αυτή το δέχθηκε τελικώς! Στις καθυστερήσεις και με την άμυνα ανοργάνωτη, ο Αρατόρε σούταρε από το ύψος της περιοχής και με ωραίο τελείωμα προκάλεσε το σοκ στην Βασιλεία!

Με 4-2-3-1 παρατάχθηκε η Βασιλεία. Κάτω από την εστία ήταν ο Όμλιν, δεξί μπακ ο Βιντμέρ, αριστερό ο Πετρέτα και στο κέντρο της άμυνας οι Σούκι, Φράι. Το δίδυμο στα χαφ αποτελούταν από τους Ντιέ και Τσούφι, με τους Στόκερ-Μπούα στα δύο «φτερά» της επίθεσης και τον Καλούλου σε ρόλο δεκαριού πίσω από τον Αγέτι. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)