Τώρα! Έφυγε από τη ζωή ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης – Η ανακοίνωση του Ιδρύματος Κόκκαλη

0
Την τελευταία του πνοή άφησε ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος, σε ηλικία 34 χρόνων.

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018»...


Ο 34χρονος, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το μεσημέρι του Σαββάτου είχε ένα επαγγελματικό γεύμα στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Το αποτέλεσμα ήταν να τον αναζητήσουν και να τον βρουν νεκρό.

Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior
Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1984. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες & Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005).

Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010.

Το 2010 μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό του, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αναμείχθηκαν περισσότερο ενεργά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, είχε ασχοληθεί και με άλλα projects της αγαπημένης του ομάδας, όπως οι δημόσιες σχέσεις με τους χορηγούς και η καλή λειτουργία με τα μέλη του συλλόγου, ενώ είχε στήσει και τις ιστοσελίδες των Πειραιωτών.

Τα τελευταία χρόνια διατηρούσε δεσμό με την Μαρία Τσούτσια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, altsantiri.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)