Ζευγάρι πλέμπας μαθαίνει με το δύσκολο τρόπο, γιατί η Μύκονος δεν είναι για την τάξη της

Ζευγάρι τεμπέληδων Ελλήνων, παραξενεύτηκε όταν είδε στο λογαριασμό σε ρεστοράν της Μυκόνου, πως 4 φέτες ψωμί κόστιζαν 28 ευρώ. Η Μύκονος αγαπητή πλέμπα, σας χωράει μόνο αν είστε διατεθειμένη να κοιμάστε σε κοντέινερ!!...
Όπως διαβάζουμε σε ελληνική ιστοσελίδα, ένα ζευγάρι Ελλήνων, προφανώς άεργων και τεμπέληδων, αποφάσισαν να πάνε στη Μύκονο για διακοπές. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αποφάσισαν να πάνε και σε ρεστοράν για να φάνε.

Και έπειτα έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες από το λογαριασμό, ο οποίος ήταν κάπως έτσι:
Σύμφωνα με το άρθρο, το οποίο δεν έχουμε καταφέρει να επιβεβαιώσουμε, το ζευγάρι φάνηκε να εντυπωσιάζεται από τα 7 ευρώ που κοστίζει μια φέτα ψωμί στο συγκεκριμένο ρεστοράν.
Αδυνατεί η πλέμπα να κατανοήσει, πως η Μύκονος δεν απευθύνεται σε αυτούς. Απευθύνεται σε ξένους εύπορους τουρίστες, οι οποίοι έχουν καταφέρει να κάνουν κάτι με τη ζωή τους, αντί να παραπονιούνται για την ακρίβεια.
Αυτοί είναι που έρχονται εδώ, σκάνε τα ωραία λεφτουδάκια τους, τα παίρνει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και πληρώνει τους φόρους του. Και άμα του μείνει και κάτι, το βάζει στην άκρη για να πληρώσει τους συνεργάτες του, δηλαδή την οικογένειά του, που μέχρι τώρα αναγκάζεται να τη φιλοξενεί σε κοντέινερ


Στο κάτω κάτω, του ιδιοκτήτη είναι το κατάστημα, όσο θέλει θα την πουλάει τη φρατζόλα. Δε θα σας ρωτήσει. Φωτιά του βάζει και το καίει το μαγαζί του άμα γουστάρει. Καλό θα ήταν όμως, παρόμοια παθήματα, να αρχίσουν να γίνονται μαθήματα για τους λιγότερο ικανούς σε αυτή τη ζωή.
Η Μύκονος δεν είναι για την τάξη σας!

spasmenoparathyro.me