«Απασφαλίζει» ξανά ο Ευ. Αντώναρος: «Ο Κ. Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί πως θα στηρίξει τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ»

0
Επικαλούμενος «πολύ αξιόπιστες πηγές» πηγές στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, «θα πειστεί»....
να ανακοινώσει σύντομα και δημόσια ότι «θα στηρίξει την κύρωση της συμφωνίας με τη γείτονα χώρα».

Σύμφωνα με τον κ. Αντώναρο, πρέπει να πράξει όσα ήδη «έχει πει κυρίως στους εκπροσώπους του Λαϊκού Κόμματος, σε κατ ιδίαν συνομιλίες και κλειστές συνεδριάσεις».

Σύμφωνα πάντα με τα όσα δημοσιοποιεί ο κ. Αντώναρος στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χθες σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, κορυφαίος παράγοντας του κυβερνητικού Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος τού είπε χαρακτηριστικά: «Ο Μητσοτάκης πρόσφατα, κατόπιν σχετικού ερωτήματος, μας διαβεβαίωσε απερίφραστα ότι ο ίδιος και το κόμμα του θα αντιμετωπίσουν θετικά τη μελλοντική κύρωση της συμφωνίας, παίρνοντας μάλιστα ενεργό θέση»

«Καλό είναι ο κ. Μητσοτάκης να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή. Είτε είναι πρωθυπουργός είτε όχι. «Ο κόσμος εντός κι εκτός χώρας τον έχει καταλάβει» συνεχίζει ο κ. Αντώναρος για να σημειώσει «όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Με τους Γερμανούς που τον δίνουν ψυχρά δεν είναι σε θέση να παίζουν ο άπειρος στην εξωτερική πολιτική Μητσοτάκης και η παιδική χαρά που τον περιστοιχίζει».

«Τα ίδια περί στήριξης λέει ο κ. Μητσοτάκης και στους πρέσβεις των περισσοτέρων σημαντικών χωρών στην Αθηνά» καταλήγει ο κ. Αντώναρος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)