Στην Ουγγαρία πέρασαν έναν νόμο που τον λένε “Σταματήστε το Σόρος” και φυλακίζει όσους βοηθάνε μετανάστες

0
Η ουγγρική Βουλή ψήφισε νόμο που ποινικοποιεί την προσφορά ασύλου και βοήθειας από πολίτες και ΜΚΟ, προς μετανάστες που δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα. Μάλιστα τον ονόμασαν “Σταματήστε τον Σόρος” προς τιμή ενός πολυεκατομμυριούχου, τον οποίον θεωρούν υπεύθυνο για τις προσφυγικές ροές προς την Ε.Ε.

Συμμετέχει η χώρα σου σε οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση...
και το ΝΑΤΟ που έχουν βομβαρδίσει ή εισβάλλει στο μισό πλανήτη;

Προσπαθούν άνθρωποι από τη βομβαρδισμένη μεριά του πλανήτη, να έρθουν στη δικιά σου για να επιβιώσουν;

Σίγουρα κάποιο απόκρυφο σχέδιο κρύβεται από πίσω, προκειμένου να αλλοιώσουν τον πολιτισμό σου και τη σύνθεση του πληθυσμού της χώρας σου!!1!

Κάπως έτσι σκέφτονται αρκετοί στη χώρα μας. Κάπως έτσι σκέφτονται πολλοί περισσότεροι και στην Ουγγαρία, με αποτέλεσμα να ψηφίσουν έναν ακροδεξιό πρωθυπουργό, ο οποίος με τη σειρά του ψήφισε ένα ακροδεξιό νομοσχέδιο.

Για την ακρίβεια, με το νέο νόμο, μπορεί να πας φυλακή μέχρι και για ένα χρόνο, αν βοηθάς μετανάστες και πρόσφυγες που έχουν φτάσει στη χώρα σου. Ένας νόμος που ψηφίστηκε με 160 ψήφους υπέρ και 18 κατά.

Είχε προηγηθεί αναθεώρηση του Συντάγματος της Ουγγαρίας, προκειμένου να να γίνει αντισυνταγματική η επιβολή ποσοστώσεων για την υποδοχή μεταναστών σε χώρες της Ε.Ε.. Η συγκεκριμένη αναθεώρηση, προέβλεπε επίσης την “υπεράσπιση του χριστιανικού πολιτισμού”, ενώ απαγορεύει στους άστεγους να διανυκτερεύουν σε δημόσιους χώρους.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών:

Ο λαός της Ουγγαρίας περιμένει από την κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα προκειμένου να πολεμήσει την παράνομη μετανάστευση και όσους τη σιγοντάρουν. Το νομοσχέδιο “Σταματήστε τον Σόρος” υπηρετεί αυτό τον σκοπό, ποινικοποιώντας τις οργανώσεις που εξυπηρετούν την παράνομη μετανάστευση. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τον νόμο για να μην γίνει η Ουγγαρία χώρα μεταναστών

Όπως προϊδεάζει το αναθεωρημένο Σύνταγμα, τώρα που σιγά σιγά η Ουγγαρία ξεμπερδεύει με τους μετανάστες, σειρά μάλλον θα πάρουν οι άστεγοι και οι φτωχοί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)