Σίγουρα για να υπερασπίσουν τα πάτρια εδάφη, φασίστες επιτέθηκαν σε έναν οικοδόμο στην Κύπρο

0
Στο πρόσωπο ενός οικοδόμου εντόπισαν τον “κίνδυνο για το έθνος”, άνθρωποι που χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους “απλά πατριώτες”.

Ο οικοδόμος, μέλος του ΚΚΕ, δέχτηκε επίθεση από φασίστες χρυσαυγίτες, οι οποίοι τον τραυμάτισαν και απείλησαν τη ζωή του....


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης Λεμεσού – Κύπρου του ΚΚΕ:

Η Κομματική Οργάνωση Λεμεσού – Κύπρου του ΚΚΕ καταγγέλλει τη θρασύδειλη επίθεση φασιστών χρυσαυγιτών σε βάρος μέλους του ΚΚΕ στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή του χωριού Αψιού.

Θέλοντας να τρομοκρατήσουν κομμουνιστή οικοδόμο, μέλος του ΚΚΕ στην Κύπρο, του επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τον, φτάνοντας μέχρι το σημείο να τον απειλήσουν για τη ζωή του.

Οι χρυσαυγίτες για μια ακόμα φορά έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο, στοχοποιώντας πρωτοπόρους εργάτες, κομμουνιστές, θέλοντας να τους τρομοκρατήσουν, τη στιγμή μάλιστα που στον κλάδο των οικοδόμων κυριαρχούν τα χαμηλά μεροκάματα, οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας είναι ανύπαρκτες, ενώ η απληρωσιά φτάνει και τον 1 μήνα.

Αυτό που τους ενοχλεί είναι η δράση του ΚΚΕ και των Οργανώσεών του. Τους εξοργίζει η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ γιατί στοχεύει τον πυρήνα του συστήματος που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο υπερασπίζονται και υπηρετούν.

Τους φοβίζει η επαφή του ΚΚΕ με την εργατική τάξη και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα και αυτή είναι που στοχεύουν.

Οι συγκεκριμένοι “παλικαράδες” δεν έκαναν κανένα μεγάλο κατόρθωμα.

Οι κομμουνιστές και ο λαός δεν τρομοκρατούνται. Δεν έχουμε τρομοκρατηθεί δεκαετίες ολόκληρες από πιο σκληρούς αντικομμουνιστές από αυτούς, δεν θα μας τρομοκρατήσουν ένα τσούρμο θρασύδειλων. Θα πάρουν κι αυτοί την απάντηση που τους αξίζει, από τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Το ΚΚΕ σε όλη την 100χρονη πορεία του δεν έκανε βήμα πίσω από τον αγώνα για την υπεράσπιση της εργατικής τάξης και την οικοδόμηση μιας κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, του σοσιαλισμού – κομμουνισμού. Να είναι σίγουροι πως δεν θα κάνει ούτε και τώρα.

Με την πρωτοπόρα δράση του μαζί με τα λαϊκά στρώματα της περιοχής θα στείλει τους χρυσαυγίτες και άλλους ομοίους τους, υμνητές του ναζισμού – φασισμού, εκεί που τους αρμόζει: Στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.

Καλούμε τους οικοδόμους, το λαό της Λεμεσού, συνολικά την εργατική τάξη στην Κύπρο να καταδικάσει και να απομονώσει τους φασίστες εγκληματίες χρυσαυγίτες, να σταθούν αποφασιστικά απέναντι στον αντικομμουνισμό και στη ναζιστική ιδεολογία που ωθεί σε εγκληματικές πράξεις

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)