Τουρκικές εκλογές 2018: Με "Ειδικό Δικαστήριο" απειλεί ο Ιντζέ τον Ερντογάν

Άστραψε και  βρόντηξε κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Μουχαρέμ Ιντζέ. Ο υποψήφιος του Ρεμπουπλικανικού Κόμματος ούτε λίγο, ούτε πολύ, απείλησε τον "Σουλτάνο" με Ειδικό Δικαστήριο για τις δαπάνες χλιδής τις οποίες κάνει, μεταξύ αυτών το "σαράι" των δυο δισεκατομμυρίων τουρκικών λιρών.

"Υπόσχομαι ότι δεν θα μείνω σε αυτό το Παλάτι. Το διαμέρισμα στο οποίο διαμένω εδώ και δεκατέσσερα χρόνια κατάφερα να το αγοράσω πριν από ενάμιση χρόνο και σκοπεύω να μείνω εκεί", είπε ο Μουχαρέμ Ιντζέ....
  Ο πρόεδρος του CHP ανέβασε τους τόνους προειδοποιώντας: "747 τρισεκατομμύρια, 300 οχήματα, παλάτι δυο δισεκατομμυρίων δολαρίων. Που τα βρήκες τα λεφτά; Θα ανακαλύψω εγώ που τα βρήκες αυτά τα λεφτά", κατέληξε ο Μουχαρέμ Ιντζέ.

Εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου TRT για την υπερ-προβολή που παρέχει στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά ένεκα της προεκλογικής καμπάνιας δεν απέφυγε την παροχολογία. Ο Μουχαρέμ Ιντζέ υποσχέθηκε κατώτατο μισθό 2200 τουρκικών λιρών, φθηνό αγροτικό πετρέλαιο στις 3 λίρες και μαθητικό επίδομα 1000 τουρκικών λιρών. Επιπλέον έταξε αυξησεις 3600 τουρκικών λιρών σε αστυνομικούς και δασκάλους.