Βασίλης Μαγκλάρας για Σ.Κριμιζή: «Πώς παραιτήθηκε κάποιος που πήγε 2 φορές στη δουλειά;»

0
Αιχμηρή απάντηση έδωσε ο ΓΓ Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Βασίλης Μαγκλάρας για την παράιτηση του προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού Σταμάτη Κριμιζή

«Δεν είμαι τσάρος προσπαθώ εδώ και δύο χρόνια σε αυτή τη θέση κάνω ότι μπορω για τα ΑΕΙ...
, τις εταιρείες τους ερευνητές γιατί ο χώρος του διαστήματος ήταν παρατημένος εδώ και 30 χρόνια» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ΓΓ Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Βασίλης Μαγκλάρας απαντώντας στον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ο παραιτηθείς πρόεδρος του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού Σταμάτης Κριμιζής.

Ερωτηθείς γιατί υπέβαλε την παραίτησή του ο κ. Κριμιζής, ο Βασίλης Μαγκλάρας υποστήριξε ότι «δεν ζήτησε καν να μιλήσει με τον υπουργό για να θέσει τα παράπονά του. Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που πήγε 2 φορές στη δουλειά έδωσε μια συνέντευξη και μετά παραιτήθηκε εφόσον δεν έβρισκε το δίκιο του».

Απαντώντας σε όσα καταλογίζει στην επιστολή του ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΕΔΟ, ο ΓΓ Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων είπε για το θέμα των αρμοδιοτήτων ότι «αυτές βρίσκονται στον ιδρυτικό νόμο. Με είχε ρωτήσει στις 31 Μαρτίου και κλείσαμε σε άριστο κλίμα. Ο ίδιος δεν ξόδεψε ούτε ένα λεπτό για να κατανοήσει τις αρμοδιότητες του υπουργείου και του οργανισμού. Αυτά αναγράφονται σε νομικά κείμενα».

Για το θέμα της διαχείρισης υποστήριξε ότι δόθηκε προσωρινά σε υπαλλήλους του υπουργείου γιατί δεν ο ΕΔΟ δεν έχει ΑΦΜ ενώ για το γραφείο που παραχωρήθηκε στον οργανισμό είπε ότι «είναι αίθουσα συσκέψεων δίπλα στο γραφείο του ΓΓ του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, αυτός ήταν ο μόνος κενός χώρος που αφήνουμε την τσάντα μας όταν πηγαίνουμε στο γραφείο του υπουργού στον 6ο όροφο».

«Όφειλε αν είχε παράπονο να συζητήσει με τον υπουργό. Δεν έγινε ποτέ συνάντηση ούτε παραπονέθηκε» κατέληξε ο κ. Μαγκλάρας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)