Ξ. Σομπτσάκ: H υποψήφια για την προεδρία της Ρωσίας έβαλε τα κλάματα σε τηλεμαχία (βίντεο)

0
Η Ξένια Σομπτσάκ, υποψήφια για την προεδρία της Ρωσίας, αποχώρησε κλαίγοντας από τηλεμαχία προεδρικών υποψηφίων, καθώς τη διέκοπταν συνέχεια ο γνωστός Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι και άλλοι συμμετέχοντες.

Τα αίματα άναψαν στο στούντιο του κρατικού δικτύου Rossiya 1 προς το τέλος του ντιμπέιτ, αναφέρει το Russia Today, όταν η «Πάρις Χίλτον της Ρωσίας», όπως αποκαλείται η 35χρονη Ξένια Σομπτσάκ...
, προσπάθησε να απευθύνει το μήνυμά της των 30 δευτερολέπτων στους ψηφοφόρους, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς την εμπόδιζαν και την αποδοκίμαζαν οι αντίπαλοί της.

Η κόρη του πρώην μέντορα του Πούτιν, δημάρχου της Αγίας Πετρούπολης Ανατόλι Σομπτσάκ, απαίτησε από τον συντονιστή της τηλεμαχίας να της επιστραφεί ο τηλεοπτικός χρόνος, αλλά εκείνος υποστήριξε ότι η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή απαγορεύει στον παρουσιαστή να παρεμβαίνει. Ενώ ο Ζιρινόφσκι της επιτέθηκε εκ νέου: «Γύρνα τη πίσω στον παιδικό σταθμό... ίσως το κορίτσι να νιώσει καλύτερα».

«Αυτοί οι άνθρωποι με διακόπτουν συνεχώς. Κανέναν άλλον δεν διακόπτουν», είπε η Σομπτσάκ με τη φωνή της να τρέμει. «Αυτός ο άνδρας (σ.σ.: ο Ζιρινόφσκι) με βρίζει συνεχώς, μόνον εμένα. Με αποκαλεί πόρνη και βρωμομάγισσα στο πρόγραμμά σας. Κι εσείς το επιτρέπετε. Ο νόμος προβλέπει συγκεκριμένο χρόνο ομιλίας για μένα και αυτός με προσβάλλει συνέχεια».

«Είναι τρομερό, αλλά αυτοί είναι οι κανόνες», είπε ο συντονιστής.

Ο Ζιρινόφσκι στο μεταξύ συνέχισε την επίθεση. «Έλα, βάλε τα κλάματα. Θα έρθει εδώ σε μια στιγμή η μαμάκα σου», είπε. Ένας άλλος αντίπαλός της, ο Μαξίμ Σεφτσένκο, πήρε τη σκυτάλη: «Μην πιστεύετε τα κλάματά της», είπε στο κοινό, την ώρα που η Σομπτσάκ αποχωρούσε από το στούντιο καλύπτοντας με τα χέρια της το πρόσωπό της.

Η ξανθιά πρώην τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο του Playboy έχει εξελιχθεί σε βασική αντίπαλο του βετεράνου εθνικιστή Ζιρινόφσκι ενόψει των εκλογών, ο οποίος αρνείται να την αντιμετωπίσει σοβαρά και τη χλευάζει με κάθε ευκαιρία και σε κάθε τηλεμαχία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)