Εντάξει, μας δουλεύετε αλλά μην το παρακάνετε βρε "σύντροφοι"

0

γράφει ο Κων/νος Σπ. Δρακάτος

Άκουσα προχθές Κυριακή, τον σ. Φίλη να λέει ότι η συνεργασία τους με τον κ. Καμμένο ήταν αναγκαστική και αναρωτήθηκα, γιατί μας δουλεύουν τόσο χοντρά;Ποιος τους ανάγκασε και γιατί, να κάνουν παρέα με τον Καμμένο; Γιατί δεν μας λένε, ποιος τους ανάγκασε και γιατί, ώστε κι' εμείς να μπορέσουμε να τους συμπαρασταθούμε με την αγάπη μας, όπως οφείλουμε, προς αναξιοπαθούντες ηγέτες μας (μην το πιστέψετε αυτό το τελευταίο, πλάκα κάνω);
Έτσι, μας αφήνουν να κάνουμε και "άλλες" σκέψεις όπως π.χ., γιατί δεν πήγαν να συνεργαστούν π.χ. με το ΚΚΕ που ήταν, ας πούμε και σαρξ εκ της σαρκός του; Γιατί δεν πήγαν με το Ποτάμι, που δεν ήταν και Δεξιά και που επιπλέον, είχαν και "καθαρά χέρια", σαν τα δικά τους, ας πούμε...; Την Ένωση Κεντρώων; Για το ΠΑΣΟΚ καλά, δεν το συζητώ, γιατί ξέρω, υπάρχουν θέματα ηθικής τάξεως, εκεί που στον ΣΥΡΙΖΑ, "δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους", όπως λένε... και ας κάνουμε ότι το πιστεύουμε, δεν είναι άλλωστε, το θέμα μας αυτό.
Ποιος λοιπόν, τους ανάγκασε να συνεργαστούν με τον Καμμένο; Έλα ντε!
Φαίνεται όμως ότι, όπως αποδείχθηκε κιόλας, κάτι τους ένωνε, που θέλει να κρύψει ο σ. Φίλης, παριστάνοντας την κακοποιημένη "πτωχή πλην τίμια κορασίς" (αξέχαστε Μποστ). Ήταν ο πολιτικός τους.......
αμοραλισμός (αυτή η σύγχρονη ιδεολογία, οι οποία, ενώ δεν έχει "Θεό", λειτουργεί με θρησκευτικό φανατισμό), όπως αυτός αποκαλύφτηκε με τους επανειλημμένους δημόσιους θερμούς εναγκαλισμούς Τσίπρα-Καμμένου και ανταλλαγές όρκων πίστεως και αγάπης, "ως το τέλος", όπως λένε.
Αποκρουστικό το θέαμα για όσους τιμούν ακόμα και εγώ είμαι ένας απ' αυτούς, χωρίς να είμαι Αριστερός, τους γενναίους Εκείνους της Μακρονήσου, που δεν δέχονταν να "αναγκαστούν"... να βάλουν μια υπογραφούλα, που δέσμευε μόνο τον εαυτό τους και να πάνε σπίτι τους. Ο σ.Φίλης όμως και οι "σύντροφοί" του, όλοι τους "Αριστεροί" νέας κοπής, δέχονται να "αναγκαστούν" και να δεχθούν τον Δεξιό Καμμένο, να τους προσφωνεί, συντρόφους. Και να μην ντρέπονται.
Κρίμα, γι' αυτούς που χάθηκαν, κυριολεκτικά και μεταφορικά, για να μπορούν αυτοί οι τύποι, να το παίζουν "πρώτη φορά Αριστερά" και τον Φίλη να μας δουλεύει άγρια.
Ήθελές τα και παθές τα, σύστροφοι και θα ακούσετε κι' άλλα αν συνεχίσετε να το παίζετε "μωραί παρθένοι". Λοιπόν, τον Καμμένο εσείς τον διαλέξατε, γιατί σας ταίριαζε. Άντε, γιατί και το δούλεμα έχει τα όριά του!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)