Παίκτης της Βιγιαρεάλ συνελήφθη για ένοπλη επίθεση!

0
Στα χέρια των ισπανικών Αρχών βρίσκεται για ακόμα μια φορά ο Ρούμπεν Σεμέδο. 

Ο αμυντικός της Βιγιαρεάλ συνελήφθη τα ξημερώματα, με τις κατηγορίες για ένοπλη επίθεση και βιαιοπραγία εναντίον ενός άντρα, αλλά και ληστεία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Las Provincias», το θύμα κατήγγειλε...
τον 23χρονο Πορτογάλο και δύο συνεργούς του την περασμένη Δευτέρα (12/2), αναφέροντας πως τον έδεσαν, τον χτύπησαν και τον έκλεισαν στο σαλέ του Σεμέδο. Παράλληλα, του πήραν το κλειδί του δωματίου του, με σκοπό να κλέψουν χρήματα ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαν.

Το θύμα είχε μελανιές στο σώμα, ενώ έκανε λόγο και για δύο πυροβολισμούς, με στόχο να τον τρομοκρατήσουν -θόρυβο που επιβεβαίωσαν ότι άκουσαν και γείτονες.

Εκτός από τον Σεμέδο, αναγνωρίστηκε και ένας ξάδερφός του, ως ένας από τους συνεργούς που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό και τη ληστεία.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σεμέδο απασχολεί τις αρχές.

Τον Νοέμβριο του 2017 είχε συλληφθεί ξανά, μετά από περιστατικό σε κέντρο διασκέδασης, με την κατηγορία της ένοπλης απειλής. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του μαγαζιού του ζήτησαν να αποχωρήσει λόγω ενός περιστατικού. Ενώ αποχωρούσε, πλησίασε τον υπεύθυνο του μαγαζιού, λέγοντας «ας το συζητήσουμε» και κάνοντας, παράλληλα, κίνηση να... βγάλει κάτι από την ζώνη του. Όπως κατήγγειλαν -χωρίς ποτέ να αποδειχτεί- είχε όπλο.

Μια ακόμα καταγγελία εις βάρος του, ξανά για ξυλοδαρμό, έγινε έναν μήνα νωρίτερα. Στις 29/10/17 κατηγορείται πως έσπασε ένα μπουκάλι στο κεφάλι ενός άλλου άνδρα, στο πάρκινγκ ενός κλαμπ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)