Άγριος καβγάς Πολάκη-Τατσόπουλου για το Mega με οξύτατους χαρακτηρισμούς

0
Έντονη αντιπαράθεση είχαν στο Facebook ο Παύλος Πολλάκης και ο Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή τις εξελίξεις στο Mega. 

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ανήρτησε φωτογραφία με ποστ του αναπληρωτή υπουργού υγείας που αφορούσε το μέλλον του Mega και έγραψε:...

«Αυτός ο μ@λ@κ@ς πανηγυρίζει επειδή κλείνει το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας, ενώ παραμένει ανοιχτό, με τα δικά μας λεφτά, το τελευταίο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας. Αυτός ο μ@λ@κ@ς πανηγυρίζει δικαίως, διότι δεν είναι κανένα ανώνυμο χολερικό τρολ, αλλά επώνυμος υπουργός της πιο άθλιας μεταπολιτευτικής κυβέρνησης. Η ντροπή δεν είναι δική του. Η ντροπή είναι δική μας». 




Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν άργησε να περάσει στην αντεπίθεση με μια κρητική μαντινάδα στην οποία ανέφερε: 

«ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ…… 
Βιβλίο κάνω την καρδιά ,το αίμα μου μελάνι 
για να σου πω Πετρακη μου πως μ’εχεις ξετρελάνει 

Σύρε καμια γυροβολιά απ’τη μισή Αθήνα 
να ξεθολώσει η σκέψη σου να βρεις καινούργιο βήμα 

Σε ξέχασε κι ο θυρωρός και βγαίνεις και με βρίζεις 
μπας και σε παίξουν δυο λεπτά κι αξια ν’ αποκτήσεις 

Πρεπει να βρίσεις πιο πολύ σαν το καραγκιοζάκο 
και κανα ξεροκόμματο πάρεις απ/ το Κυριακο». 


Η κόντρα των δύο δεν σταμάτησε όμως εκεί και ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε εκ νεου στον αναπληρωτή υπουργό σημειώνοντας: 

«Ας το πω ακόμη μια φορά, μπας και το ακούσει και αυτός ο στούρνος. Όταν ήμουν αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, το 2010, μου είχαν φέρει μια έρευνα αναγνωστικής συμπεριφοράς, σύμφωνα με την οποία ο ένας στους δύο ενηλίκους Έλληνες δεν διαβάζει ΚΑΝΕΝΑ βιβλίο στη ζωή του. Το υψηλότερο ποσοστό σε όλη την Ευρώπη, Δυτική και Ανατολική, καθώς κι ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στον κόσμο, τουλάχιστον σε χώρες όπου δεν κυριαρχεί ο αναλφαβητισμός. Απλή στατιστική; Όχι. Ο Πολάκης, οι μαντινάδες του και οι αμοιβάδες που τον επικροτούν. Η εθνική μας κατάντια. Καληνύχτα», σημείωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος. 


Πηγή: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)