Το dikaiologitika.gr το… τερμάτισε στα fake news

0
Τα fake news δεν είναι απλά της μόδας, είναι εργαλείο στα χέρια συμφερόντων που θέλουν να χτυπήσουν Κυβερνήσεις, συλλογικότητες, επιχειρήσεις, κοινωνικές ομάδες κ.α.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα site, το dikaiologitika.gr το οποίο το…
τερμάτισε. Συγκεκριμένα, σε σημερινή ανάρτηση του (17/1/2018) την οποία υπογράφει ο κ. Χρηστάκος Γιάννης αναφέρει στον τίτλο: «Αποκλειστικό: Η εφορία κατάσχεσε δυάρι συνταξιούχου στου Ζωγράφου για χρέη 4.798 ευρώ! (έγγραφα)».

Μπαίνοντας στο συγκεκριμένο άρθρο, διαβάζουμε στην αρχή του ρεπορτάζ: «Η ΑΑΔΕ απειλεί να βγάλει στο σφυρί πρώτη κατοικία συνταξιούχου στου Ζωγράφου», ενώ λίγο αργότερα διαβάζουμε: «Πηγές της ΑΑΔΕ, με τις οποίες επικοινώνησαν τα dikaiologitika.gr, υποστηρίζουν ότι η κατοικία της συνταξιούχου δεν κινδυνεύει να εκπλειστηριαστεί. Το κατασχετήριο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εστάλη για διαδικαστικούς λόγους μη παραγραφής οφειλών».

Η δημοσιογραφία στα… χειρότερά της.

(Το link του περίφημου άρθρου εδώ: https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/190772/apokleistiko-i-eforia-katasxese-dyari-syntaksioyxou-stou-zografou-gia-xrei-4-798-evro-eggrafa)

read-it.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)