Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Ταξιδιωτικό γραφείο ψάχνει άτομα για να μην κάνουν τίποτα!

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο TUΙ αναζητά 4 «επαγγελματίες – τεμπέληδες» ουσιαστικά για να κάθονται και να μην κάνουν απολύτως τίποτα.

Αυτοί οι «ειδικοί» θα πρέπει απλώς να κάθονται σε ένα όμορφο γραφείο με διακόσμηση που θυμίζει παραλία της Μεσογείου, φορώντας καλοκαιρινά ρούχα και έχοντας τα πόδια τους μέσα στην άμμο....
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο «φόρτος εργασίας» τους συνίσταται στο να χαλαρώνουν και «να αγνοούν τους αγχωμένους περαστικούς και να εστιάζουν στη δική τους χαλάρωση».

Μεταξύ των «προσόντων», οι υποψήφιοι πρέπει να «είναι σε θέση να σκεφτούν εναλλακτικά», να μισούν πράγματα όπως η «παραγωγικότητα» και οι «προθεσμίες», να λατρεύουν να κάθονται και να είναι αληθινοί γνώστες της χαλάρωσης. Η εμπειρία του να μπορείς να κοιμάσαι στο χώρο εργασίας είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Ενώ όσον αφορά στις «κύριες ευθύνες» της εργασίας, η απάντηση είναι «καμία». Το μοναδικό ίσως μειονέκτημα είναι πως η δουλειά βρίσκεται στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Άλλη σημαντική πληροφορία είναι πως η δουλειά είναι μόνο για μια καθορισμένη χρονική περίοδο μεταξύ 22 Ιανουαρίου και 4 Φεβρουαρίου. Ουσιαστικά, δηλαδή, πρόκειται για πληρωμένες διακοπές σε ένα εργασιακό χώρο.

Οι 4 «επαγγελματίες – τεμπέληδες» θα πληρώνονται ωριαία και οι βάρδιες part – time είναι μεταξύ 7 π.μ. και 13.00 και και 13.00 – 19.00.

Η TUI δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 14 Ιανουαρίου. Δε χρειάζεται να στείλετε ούτε βιογραφικό σημείωμα, ούτε συνοδευτική επιστολή, απλώς να γράψετε μερικές προτάσεις σχετικά με το γιατί θα είστε οι καλύτεροι σε αυτή τη δουλειά και να τραβήξετε μια φωτογραφία σας στην πιο χαλαρή πόζα που μπορείτε.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: