Αλλαγές και «κόψιμο» της εκπομπής

0
Έτοιμοι για την πρεμιέρα του «Survivor» στον ΣΚΑΪ ευελπιστώντας ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα σημειώσει και πάλι υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.
Ωστόσο στο κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζονται να κάνουν πολλές αλλαγές στο πρόγραμμά τους, ενώ μία από τις εκπομπές τους… μετρά μέρες, αφού βέβαια πρώτα…
εξαντλήσουν την παρουσιάστρια.

Ο λόγος για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου που μετά την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με την Ελεονώρα Μελέτη θα αναλάβει να παρουσιάσει την εκπομπή που θα επικεντρώνεται σε όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, την «Survivor Πανόραμα».

Αμέσως λοιπόν μετά την έναρξη του «Survivor» στο κανάλι του Φαλήρου προγραμματίζουν να βγάλουν και την «Survivor Πανόραμα», η οποία αυτή τη σεζόν θα είναι εσωτερικής παραγωγής κι όχι της «AcunMedya».

Έτσι λοιπόν αφού έψαξαν από εδώ… έψαξαν παραπέρα… αλλά τίποτα δεν καθόταν αποφάσισαν πως και αυτή την εκπομπή θα την παρουσιάσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου που σημαίνει ότι θα παρουσιάζει την εκπομπή «Εδώ», θα αποχαιρετά τους τηλεθεατές αλλά σε λίγο θα τους καλησπερίζει από το πλατό της εκπομπής «Survivor Πανόραμα».

Βέβαια αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ καθώς αναζητούν κάποιο άλλο concept ώστε να «κόψουν» την εκπομπή «Εδώ» οριστικά, αφού όλες οι πιθανές λύσεις σε πρόσωπα που σκέφτηκαν δεν φαίνεται να υλοποιούνται. Έτσι λοιπόν είναι αποφασισμένο ότι μέσα στον Φεβρουάριο και έχοντας «χτυπήσει» τετράωρα καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα συνεχίσει με το «Survivor Πανόραμα» και η εκπομπή «Εδώ» θα περάσει στην ιστορία…!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)