Μακεδονία!.. θα τολμήσουν να την πουλήσουν?

0
Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com

Το Μακεδονικό όπως είναι γνωστό είναι ένα πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε κατά βάση μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου πολέμου όταν οι μεγάλες δυνάμεις έκαναν την μοιρασιά του κόσμου σε Δύση και Ανατολή. Την μοιρασιά στην οποία εμείς γίναμε ...
"ουρίτσα" της Δύσης και η Γιουγκοσλαβία της Ανατολής!
Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των καταστάσεων και για εμπρόθεσμους αλλά και μακροπρόθεσμους σκοπούς ο Γιουγκοσλάβος ηγέτης Τίτο έδωσε το όνομα Μακεδονία στην νότια επαρχία της χώρας του με την ανοχή των δικών μας τότε ηγετών οι οποίοι όπως λένε τα ιστορικά βιβλία έλαβαν την διαταγή της μη αντίδρασης από τις μεγάλες δυνάμεις της Δύσης.
Τις δυνάμεις οι οποίες πάντα λειτουργούν προς όφελος και εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων χωρίς να υπολογίζουν τίποτα και κανένα.
Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα όπου καλούμαστε να αποδεχτούμε ως οριστική λύση μια ονομασία η οποία θα περιέχει τον όρο Μακεδονία. Το Μακεδονία το οποίο οι Σκοπιανοί έβαλαν εκ του πονηρού στο Σύνταγμα τους μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας το 1991 προβάλλοντας ταυτόχρονα την παραχάραξη ιστορικών γεγονότων και αλυτρωτικές διεκδικήσεις με .......σκοπό να εδραιωθούν στην παγκόσμια κοινότητα ως Μακεδονική εθνολογική οντότητα οι οποία προέρχεται από τον μεγάλο Έλληνα στρατηλάτη Αλεξάνδρο.
Όλα αυτά δεν αντιμετωπίσθηκαν εξ αρχής από τις Ελληνικές κυβερνήσεις με την πρέπουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα με αποτέλεσμα σήμερα το πρόβλημα να είναι τεράστιο αφού ήδη έχουν αναγνωριστεί με το "Συνταγματικό" τους όνομα από τα περισσότερα κράτη του κόσμου και τώρα θέλουν και την δική μας υπογραφή και συναίνεση για να μπορέσουν να εισέλθουν στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.
Μια υπογραφή η οποία σίγουρα θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου αφού η μέχρι τώρα προπαγάνδα τους (ακόμα και στα σχολικά τους βιβλία) εστιάζεται και αποσκοπεί στην γεωγραφική τους διεύρυνση ως και την Θεσσαλονίκη μας την οποία προβάλλουν ως .... Πρωτεύουσα!
Στην παρούσα λοιπόν φάση οι Αμερικανοί φοβούμενοι την Ρωσική επιρροή στα Βαλκάνια (ήδη υπάρχει στην Σερβία) πιέζουν για λύση χωρίς να νοιάζονται για τα περαιτέρω προβλήματα που σίγουρα θα δημιουργηθούν εις βάρος μας.
Φίλες/οι τα πράγματα είναι πολύ πολύ δύσκολα γιατί η τωρινή πολιτική μας ηγεσία στο σύνολο της είναι ανεπαρκής (για να μη πω προδοτική) και η Χώρα λόγω μνημονίων φαντάζει αδύναμη και ευάλωτη οπότε θα πρέπει όσο είναι καιρός εμείς οι πολίτες να σηκώσουμε το ανάστημα μας για την αφύπνιση και τον εξαναγκασμό τους να πράξουν τα δέοντα προς όφελος της πατρίδας μας.
Εφόσον λοιπόν όλοι πιέζουν να υπάρχει η λέξη Μακεδονία στο όνομα τους στην καλύτερη περίπτωση για αυτούς (αφού προχωρήσουν σε αναίρεση συμβόλων, ιστορικών εστιάσεων αλλά και άλλων διεκδικήσεων) θα μπορούσαμε να αποδεχτούμε να ονομαστούν ΣλαβοΑλβανοΜακεδόνες στα πλαίσια του Γεωγραφικού και όχι του Εθνολογικού προσδιορισμού τους αφού το 60% είναι Σλάβοι και οι υπόλοιποι .... Αλβανοί!
Σε κάθε άλλη περίπτωση αν μας επιβάλλουν και αποδεχτούν οι δικοί μας αυτά που ακούμε δηλ. Άνω, Πάνω, Νέα ή Βόρεια Μακεδονία θα πρέπει ως λαός να "απαιτήσουμε" την άμεση αλλαγή του Συντάγματος μας προσθέτοντας ένα άρθρο που θα γράφει ότι το Κρατίδιο αυτό είναι ένα "Αλύτρωτο" γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας μας όπου οι κάτοικοι του δηλώνουν Μακεδόνες δηλ. ΕΛΛΗΝΕΣ και ότι η προσπάθεια μας από εδώ και στο εξής και με "κάθε τρόπο" θα είναι να το εντάξουμε στην Γεωγραφική και Κρατική μας Οντότητα!!!
Φτάνει πια!... δεν μπορεί οι ΣλαβοΑλβανόΓυφτοι να λένε ότι θέλουν και να δημιουργούν τετελεσμένα εις βάρος μας και εμείς να μην ... αντιδρούμε!!!
Όσο για τους Μπουτάρηδες, τους Ζουράριδες και τους άλλους "Υπεράνω" που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι πραγματικά συμβαίνει ας ξεκουμπιστούν εδώ και τώρα να πάνε να ζήσουν εκεί να ξεβρωμίσει και ο τόπος μας!
Άι σιχτίρ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)