Στην Τούμπα κάνει... πλάκα ο ΠΑΟΚ!

0
Να περάσει ο επόμενος από την… Τούμπα! Με «επαγγελματική» εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης πετυχαίνοντας την ένατη νίκη του σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια, προσπερνώντας παράλληλα την ΑΕΚ στην βαθμολογία! 

«Ξετύλιξε» τα δώρα των παικτών του Απόλλωνα η ομάδα του Λουτσέσκου, που προηγήθηκε με τον Μακ....
και στο τέλος του πρώτου μέρους ο Κονέ με αυτογκόλ έκανε πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων. Ο Πρίγιοβιτς με το ένατο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αυστηρής αποβολής του Ναδάλες!

Απογοητευτική εμφάνιση από την Ελαφρά Ταξιαρχία που ήταν τελείως ακίνδυνη στο πρώτο μέρος, με τους παίκτες της να μην μπορούν να αλλάξουν δεύτερη πάσα! Πίεσαν στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι που είχαν και δοκάρι με τον Ναδάλες αλλά από εκεί και πέρα… εξαφανίστηκαν ξανά από το γήπεδο.

Στους 40 βαθμούς ανέβηκε ο «δικέφαλος του βορρά» που θα περιμένει να δει μήπως ο Ολυμπιακός γκελάρει με την Ξάνθη και περάσει μόνος πρώτος στην βαθμολογία. Στα… χαμηλά και τους 13 βαθμούς έμεινε ο Απόλλων. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)