Χαμός στην Ισπανία: Η Ρεάλ είχε αποφασίσει να καλύψει τη ρήτρα του Μέσι το 2013!

0
Ένα δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού “Der Spiegel” ήρθε να βάλει... φωτιά στην Ισπανία. Κεντρικό πρόσωπο είναι ο Λιονέλ Μέσι και αφορά την προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης να τον... κλέψει από την Μπαρτσελόνα. 

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η «βασίλισσα» είχε αποφασίσει το 2013 να καλύψει τη ρήτρα που είχε ο Αργεντινός άσος στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και να τον κάνει δικό της...
Το ποσό της ρήτρας ανερχόταν στα 250 εκατομμύρια ευρώ με τη Ρεάλ Μαδρίτης να πράττει όπως είχε κάνει και στην περίπτωση του Φίγκο.

Ο δικηγόρος και στενός συνεργάτης του Φλορεντίνο Πέρεθ είχε επικοινωνήσει με τον πατέρα του Μέσι, τον είχε ενημερώσει ότι η Ρεάλ είναι πρόθυμη να καλύψει το ποσό των 250 εκ., πως το συμβόλαιο που προσέφερε στον γιό του ήταν 23 εκ. τον χρόνο με ισχύ μέχρι και το 2021, και σε εκείνον έδινε μπόνους ένα εκατομμύριο.


Επίσης, ότι το κρίσιμο ραντεβού είχε προγραμματιστεί να γίνει στο ιδιωτικό αεροπλάνο του Πέρεθ, παρουσία του ίδιου του τεχνικού διευθυντή της Ρεάλ αλλά και δύο δικηγόρων.

Ωστόσο, αυτό που δεν αναφέρεται είναι τι συνέβη και δεν προχώρησε τελικά η Ρεάλ στην ενέργειά της αυτή.

Ισπανικό ΜΜΕ ζήτησε από την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης να σχολιάσει το δημοσίευμα αυτό, με τον εκπρόσωπο της «βασίλισσας» να χαρακτηρίζει ψέματα τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)