Αυτό είναι το πλάνο Θεοδωρόπουλου για τη σωτηρία του Παναθηναϊκούv

0
Τα «πρακτικά» της συνάντησης του Σπύρου Θεοδωρόπουλου με τους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης. 

Ο Mr Chipita, λοιπόν, έκανε σαφές πως δεν σκοπεύει να αναλάβει από μόνος του την ομάδα, ούτε να την «τρέξει» οικονομικά. Υπογράμμισε πως θα συνεχίσει να βάζει το ποσό που ήδη έβαζε (περί τις 500.000 ευρώ ετησίως)...
και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσει να ενεργοποιήσει τον κόσμο του συλλόγου, αφού θεωρεί πως μόνο αυτός μπορεί να βγάλει το τριφύλλι από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση που έκανε είναι να ηγηθεί μιας προσπάθειας, μέσω της οποίας 300.000 φίλοι του Παναθηναϊκού θα προσφέρουν 50 ευρώ από το υστέρημά τους και κάπως έτσι να συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξεως των 15 εκατ. ευρώ, για να βγει η φετινή χρονιά.


Μάλιστα, πρόσθεσε πως αν αυτά τα εκατομμύρια δεν μαζευτούν (με αφορμή ότι τα προηγούμενα χρόνια ένα ανάλογο εγχείρημα με την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» απέτυχε), τότε θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους στήριξαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πλάνο του Θεοδωρόπουλου «λέει» ότι τον Παναθηναϊκό θα πρέπει από 'δω και πέρα να διοικεί ένα ΔΣ από παλαιμάχους, οι οποίοι θα βγουν μπροστά και θα μπορέσουν να εμπνεύσουν τους φίλους της ομάδας για να βοηθήσουν οικονομικώς από τη μεριά τους. Κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό να γίνει άμεσα, λόγω καταστατικού.

Τέλος, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι «συμπαίκτες» που έχει βρει δεν προτίθενται να ρίξουν... χρήμα, αλλά κυρίως να κινήσουν διαδικασίες και να έρθουν σε επαφές με άλλους επιφανείς Παναθηναϊκούς που θα μπορούν να προσφέρουν το... κατιτίς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)