Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

Εφάπαξ βοήθημα σε καταναλωτές που είναι εκτός δικτύου ΔΕΗ

Με εφάπαξ βοηθήματα επιχειρήσει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει και την ενεργειακή ένδεια που αντιμετωπίζουν πλέον χιλιάδες νοικοκυριά λόγω της ασκούμενης δημοσιονομικής πολιτικής.

Τροπολογία που κατατέθηκε την Βουλή προβλέπει την διανομή συνολικού ποσού 10 εκατ. ευρώ...
ως ειδικό βοήθημα σε εκείνους τους καταναλωτές που έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο της ΔΕΗ λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών. Ουσιαστικά το βοήθημα δίνεται για να πληρωθούν οι σχετικοί λογαριασμοί.

Όπως άλλωστε αναφέρει και η αιτιολογική έκθεση «δίνεται ουσιαστικά μια δεύτερη ευκαιρία στους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες της χώρας, καθώς με την διανομή του προβλεπόμενου ειδικού βοηθήματος θα γίνεται άμεση επανασύνδεση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος». Τα κριτήρια που θα καθορίσουν τους τελικούς δικαιούχους αλλά και τον τρόπο καταβολής του εφάπαξ βοηθήματος θα καθοριστούν με υπουργική απόφαση.

Πηγή: Protothema.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: