Γυναίκα στη Ρουμανία σπρώχνει νεαρή στο μετρό και τη σκοτώνει (Βίντεο)

Τη στιγμή που μια γυναίκα σε σταθμό του μετρό στο Βουκουρέστι έσπρωξε μια άλλη στις αποβάθρες δευτερόλεπτα προτού περάσει ο συρμός και τελικά τη σκοτώσει κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σταθμού.

Στο βίντεο διακρίνεται μια νεαρή γυναίκα, σε απόσταση περίπου ενός μέτρου απ' τις γραμμές του τρένου...
, όταν μια μεγαλύτερή της ορμάει και την σπρώχνει μέσα στην αποβάθρα. Η νεαρή προσπαθεί να σωθεί και να σκαρφαλώσει όμως η άλλη γυναίκα την κλωτσάει και λίγα δευτερόλεπτα μετά το τρένο την παρασέρνει καθώς εισέρχεται στον σταθμό.

Το τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στον σταθμό Dristor 1 του Βουκουρεστίου, σε ώρα που υπήρχαν ελάχιστοι άνθρωποι στην αποβάθρα, που νόμισαν ότι μόνη της έπεσε στις γραμμές.

Το θύμα ήταν μόλις 25 ετών και σύμφωνα με τοπικά μέσα ήταν έγκυος.

Την Τετάρτη το πρωί συνελήφθη μια 36χρονη για τη δολοφονία της, η οποία φέρεται επίσης να έχει επιτεθεί και σε άλλη μια νεαρή γυναίκα, στον σταθμό Costin Georgian. Εκείνη όμως, παρόλο που δέχθηκε τρεις κλωτσιές, πάλεψε και κατάφερε να σωθεί.

Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι δεν έχει σπίτι και πως συχνά κοιμάται στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό ή σε κάποιο φίλο. Δεν γνώριζε κανένα απ' τα δύο θύματα και σύμφωνα με τις Αρχές αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Με πληροφορίες από Daily Mail, Romania Insider

ΒΙΝΤΕΟ