Πακιστανοί μετανάστες βοηθούν τους κατοίκους της Μάνδρας να καθαρίσουν τα λασπόνερα

0
Είναι τώρα πέντε μέρες που η Μάνδρα προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές που άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία με τους 20 νεκρούς και τις ανυπολόγιστες ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα στην περιοχή. Από την πρώτη στιγμή έχουν ζητήσει την βοήθεια όλων μας και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ανταποκριθεί προσφέροντας ό,τι μπορούν είτε από το υστέρημά τους, είτε με την παρουσία τους εκεί...
 Μεταξύ αυτών που έσπευσαν εθελοντικά στην Μάνδρα είναι και τα μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, οι Πακιστανοί μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα. Αρκετοί ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των υπευθύνων της κοινότητας τους που ανέφερε: «Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους μετανάστες εργαζόμενους να βοηθήσουμε όλοι μαζί με κάθε μέσο τους πλημμυροπαθείς. Να στηρίξουμε τις εργασίες αποκατάστασης των συνεργείων του Δήμου Μάνδρας. Να στηρίξουμε τους κατοίκους να ξαναφτιάξουν όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα τα σπίτια τους».

Μαζί τους και χιλιάδες ακόμη -επώνυμοι κι ανώνυμοι- πολίτες της χώρας που από την πρώτη ώρα της καταστροφικής πλημμύρας, έσπευσαν και ακόμη σπέυδουν στην περιοχή, με όποιο τρόπο διαθέτει ο καθένας, είτε προσφέροντας ρούχα, τρόφιμα κι είδη πρώτης ανάγκης, είτε συμβάλλοντας με τα δικά τους μέσα στην αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών στην περιοχή.

Πηγή: Protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)